۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
کد خبر: ۷۷۷۶۹۰

دعوت مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه از مردم برای شرکت باشکوه در راهپیمایی روز قدس

دعوت مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه از مردم برای شرکت باشکوه در راهپیمایی روز قدس
مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم با صدور پیامی از آحاد مردم برای شرکت باشکوه در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم در پیامی مساله قدس و فلسطین همان پلکانی دانست که میان عروج تا سقوط است؛ میان معراج تا سقوط و اسفل السافلین بودن و خوشا به حال آنان که مسیر انبیاء بر معراج را در پیش گرفتند و در ظلم به ناحق روا داشته شده بر انسان، خروش و قیام را بر خمود برگزیدند و روح مشترک تعالیم اسلام در برابر ظلم و استکبار جهانی را تجلی بخشیده و آگاهانه دفاع از کرامت انسانی را بر سکوت و زیستن در مارپیچ زنگار بسته انفعال و ذلت، اختیار کردند و در مسیر عمل به آخرین وصیت مولی‌الموحدین علی علیه‌السلام با ظلم جنگیدند.

متن بیانیه مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ لَقَدْ کتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکرِ أَنَّ الْأَرْضَ یرِثُها عِبادِی الصَّالِحُون، إِنَّ فی هذا لَبَلاغاً لِقَوْمٍ عابِدین

سلام بر قبله‌گاه نخستین، سلام بر مسجد الاقصی، سلام بر نقطه معراج خاتم پیغمبران، سلام بر ارض مقدس، سلام بر عبادتگاه پیغمبران و سلام بر ارض موعود، فلسطین مظلوم و سلام بر مجاهدان و شهیدان راه آزادی قدس، از جعفرطیار تا حاج قاسم و سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین و زاهدی و نیلفروشان و ... و از عزالدین قسام تا فتحی شقاقی و شیخ احمد یاسین و هنیه و سنوار و محمد الضیف و هزاران شهیدی که در مسیر آزادی این پاره تن اسلام، مردانه ایستادند و ردای شهادت پوشیدند و امروز خروش عالم را در مقابل اوج توحش و درندگی فرزندان شیطان به نظاره نشسته‌اند و سلام بر روح خدا خمینی کبیر قدس الله نفسه الزکیه که از نخستین مجاهدان آزادی قدس بود و مساله قدس را مساله اصلی جهان اسلام دانست و آرمان آزادی ارض مغصوب را زنده کرد و سلام بر  آن رهبر آگاه و اندیشمند و حکیمی که رویای تحقق نیل تا فرات را به خواب آشفته‌ای تعبیر نشدنی مبدل ساخت.

مساله قدس و فلسطین همان پلکانی است که میان عروج تا سقوط است؛ میان معراج تا سقوط و اسفل السافلین بودن و خوشا به حال آنان که مسیر انبیاء بر معراج را در پیش گرفتند و در ظلم به ناحق روا داشته شده بر انسان، خروش و قیام را بر خمود برگزیدند و روح مشترک تعالیم اسلام در برابر ظلم و استکبار جهانی را تجلی بخشیده و آگاهانه دفاع از کرامت انسانی را بر سکوت و زیستن در مارپیچ زنگار بسته انفعال و ذلت، اختیار کردند و در مسیر عمل به آخرین وصیت مولی‌الموحدین علی علیه‌السلام با ظلم جنگیدند.

در مساله قدس و آزادی فلسطین تنها سخن از آزادی سرزمینی مقدس نیست بلکه سخن از پایان دادن ظلم و بی عدالتی و آوراگی و درندگی و جنایت علیه بشر است، سخن از اتمام نسل کشی و فساد نسل و حرث است، سخن از توقف صحنه‌های کشتاری است که اصحاب زر و زور و لابی‌های قدرت و ثروت و معتقدان به مسلک صهیون، هر ساعت و لحظه در جای جای جهان در حال خلق آنند، جانیانی که همه منافع کمپانی‌های تسلیحاتیشان در کشتار بی دفاعان و ویران کردن خانه و کاشانه و مدرسه و بیمارستان و همه هست و نیست مظلومان و بی پناهان است و به این بهانه در جستجوی دست برتر در میدان نبردند، و حاشا که بدان دست یابند چرا که این وعده قطعی و صدق الهی است که زمین میراث صالحان خواهد بود.

و اینک در این بزنگاه حساس تاریخ که همه کفر در مقابل همه اسلام صف کشیده و با جنونی سرکش از استکبار، أَنَا رَبُّکُمُ الْأَعْلی را فریاد می‌کشد، در روز قدس وحدت عالم اسلام و همه مظلومان را در تجسم بخشیدن به جهاد کبیر به نمایش خواهیم گذاشت و روز قدس، این میراث گران‌بهای امام راحل قدس الله نفسه الزکیه را که خون حیات را در شریان‌های امت اسلام به جریان انداخت را پاس خواهیم داشت و مرد و زن و کودک و پیر و جوان همه و همه خواهیم آمد تا صفوف به هم پیوسته خود در دفاع از مظلوم را به رخ استکبار کشیم.

به امید روزی که با ظهور دولت کریمه، پایان سطله ظلم بر گُرده مظلومان و عزت اسلام و مسلمانان را نظاره‌گر باشیم.

مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم

ارسال نظرات