۱۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۷
کد خبر: ۷۷۶۳۲
رئیس دانشگاه اصفهان:

کنترل توسعه ایران از برنامه‌های دولتمردان غربی است

خبرگزاری رسا ـ رییس دانشگاه اصفهان با اشاره به تلاش دانشمندان هسته‌ای ایران در دستیابی به انرژی هسته‌ای‌ گفت: امیدواریم دانشگاه اصفهان به عنوان کانون تولید علمی و مدنی در سطح جامعه در پنج سال آینده به عنوان نسل ششم قطب انرزی هسته ای در منطقه شناخته شود.
پرچم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، ‌محمد حسین رامشت، رئیس دانشگاه اصفهان، در آیین افتتاحیه نمایشگاه تخصصی صنعت هسته ای که با حضور معاون انرژی هسته ای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، صنعت هسته ای ایران را یکی از برجسته ترین فعالیت های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سی سال گذشته دانست و گفت: در سی سال گذشته تعارضات آشکاری میان دولتمردان جمهوری اسلامی ایران و مدیران صاحب منصب جهان وجود داشته است که این تعارضات به مثابه کنترل توسعه از سوی صاحبان قدرت جهان بر ایران اعمال شده است.

وی اظهار داشت: کنترل توسعه ایران از جمله برنامه های مدیران ابرقدت دنیا پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بوده است به گونه ای که این دولت ها پس از آگاهی یافتن از توان ایران اسلامی برای دست یافتن به صنعت هسته ای، فشارهای سیاسی و اقتصادی خود را بر جامعه ایران به گونه ای فزاینده افزایش دادند.

رئیس دانشگاه اصفهان به تلاش غرب در راستای ایجاد مشکلات عدیده بر سر راه مسؤولان نظام جمهوری اسلامی در راه دست‌یابی ایرانیان به حق مسلم خود اشاره کرد و افزود: دولتمردان غربی بر این باور هستند که با ایجاد موانع بسیار بر سر راه تولید انرژی هسته ای و عقب نگاه داشتن صنعت هسته ای کشور، ما را به مسیری رهنمون سازند که با گذشت زمان و کم شدن ذخایر انرژی کشور، راه بر توسعه جامعه ایران بسته و بیش از پیش ما را به سمت و سوی انزوای تاریخی رهنمون سازند.

وی با اشاره به این مطلب که رسیدن به انرژی های نوین مبنای توسعه و پیشرفت در هر جامعه ای است، خاطرنشان کرد: امروز تلاشی که صنعت گران هسته ای در این عرصه از خود بروز می دهند تلاشی در سطح کلان جامعه است، تلاشی که بدون شک توسعه و دست یافتن به پیشرفت های علمی ایران در سطح منطقه و جهان در گرو آموزه‌ها و نوآوری های صنعت هسته ای کشور است.

رامشت شهر اصفهان را پیش رو در امر صنعت هسته ای دانست و با اشاره به کانون مدنیت بودن این شهر کهن گفت: همان‌گونه که اصفهان از دیرباز مبنای تمدن‌ها و مدنیت‌های گسترده از عراق تا دهلی بوده، امروز نیز در صنعت هسته ای ایران نقش تاثیرگذار و سرآمدی خواهد داشت.

رئیس دانشگاه اصفهان در پایان سخنان خود خاطر‌نشان کرد: امیدواریم دانشگاه اصفهان به عنوان کانون تولید علمی و مدنی در سطح جامعه در پنج سال آینده به عنوان نسل ششم قطب انرزی هسته‌ای در کل منطقه شناخته شود و بخش عمده ای از فعالیت های علمی و آموزشی این صنعت نوپا را برعهده داشته باشد./965/پ202/س
ارسال نظرات