۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۷۷۶۲۸۰
امام جمعه شهر نیاسر تأکید کرد؛

لزوم ترویج فرهنگ امر به معروف در جامعه

لزوم ترویج فرهنگ امر به معروف در جامعه
اصفهان- حجت الاسلام لطفی حوزه معارف و منکرات حوزه بسیار گسترده و وسیع دانست و بر لزوم تبدیل فریضه امر به معروف و نهی از منکر فرهنگ در جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام لطفی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان کاشان که در سالن اجتماعات ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشان برگزار شد، گفت: حوزه معارف و منکرات حوزه بسیار گسترده و وسیعی است.

وی به لزوم تبدیل فریضه امر به معروف و نهی از منکر به فرهنگ در جامعه تأکید کرد و افزود: خداوند خودش را آمر به معروف و ناهی از منکر معرفی کرده است و فعالان این حوزه نیز باید در اجرای این فریضه پایبند به ارزش‌ها و باور‌های دینی باشند.

حجت الاسلام لطفی به لزوم فرهنگ سازی برای این فریضه واجب تأکید کرد و گفت: تقویت باور‌های دینی و مسئولیت‌پذیری در جامعه، مشارکت عمومی و مردمی دراین حوزه، از مواردی است که سبب تقویت و فرهنگ سازی فریضه امربه معروف ونهی از منکر در جامعه می‌شود.

به گفته وی گره گشایی از کار مردم، کمک به رفع محرومیت و دستگیری از مردم از جمله مصداق‌های امروز امربه معروف در جامعه اسلامی است.

امام جمعه شهر برزک کاشان همچنین امر به معروف و نهی از منکر را صیانت از ارزش‌های اسلامی و نسل پاک جامعه دانست و اظهار داشت: در جامعه ایمانی باید مردم را از مشکلات و گرفتاری‌ها نجات داد. /۱۳۰۷/

محمد ملک آبادی
ارسال نظرات