۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۴
کد خبر: ۷۷۵۹۰۲

روایت کوتاهی از حضور نمایندگان رهبر انقلاب اسلامی در تشییع رهبران شهید حزب الله لبنان

روایت کوتاهی از حضور نمایندگان رهبر انقلاب اسلامی در تشییع رهبران شهید حزب الله لبنان
نمایندگان رهبر انقلاب اسلامی روز دوشنبه در شهر دیر قانون منطقه صور لبنان حاضر شده و همراه با مردم عزادار در مراسم تشییع و تدفین شهید سیدهاشم صفی الدین شرکت کردند.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، هیأتی به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب صبح یکشنبه پنجم اسفند برای شرکت در مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهید سیدحسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین عازم لبنان شد.

حجج اسلام ‌والمسلمین محمدحسن اختری، سیدمجتبی حسینی، محسن قمی و سید رضا تقوی  حامل پیام مکتوب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به این مراسم بودند.

مراسم عظیم تشییع شهدا از حدود ساعت 13 به وقت لبنان در ورزشگاه کمیل شمعون بیروت با ورود پیکرهای مطهر و قرائت پیام رهبر انقلاب اسلامی توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمجتبی حسینی نماینده‌ی معظم‌له در عراق آغاز شد.

در این مراسم شیخ محمد یزبک نماینده شرعی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در لبنان و عضو مجلس شورای حزب‌الله نیز بر پیکر شهیدان اقامه نماز کرد.

نمایندگان رهبر انقلاب اسلامی روز دوشنبه هم در شهر دیر قانون منطقه صور لبنان حاضر شده و همراه با مردم عزادار در مراسم تشییع و تدفین شهید سیدهاشم صفی الدین شرکت کردند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین اختری در مراسم تشییع و تدفین شهید صفی‌الدین در سخنانی با تقدیر از فضائل این شهید و شهدای مقاومت، بر حمایت جمهوری اسلامی از مقاومت لبنان تاکید کرد.

دیدار با خانواده‌های شهدا و جانبازان جبهه مقاومت و ابلاغ سلام رهبر انقلاب اسلامی به آنان پایان بخش این سفر خواهد بود.

تعداد بازدید : 2
ارسال نظرات