طلاب برای پاسخ به شبهات باید به آیات و روایات تسلط داشته باشند
![طلاب برای پاسخ به شبهات باید به آیات و روایات تسلط داشته باشند](/files/fa/news/1403/11/17/834683_592.jpg)
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، به مناسبت اعیاد شعبانیه، ۵۰ نفر از طلاب و فضلای محترم حوزه علمیه پیش از ظهر امروز توسط حضرت آیت الله حسین نوری همدانی ملبس به لباس روحانیت شدند.
در این مراسم که با حضور عدهای از اساتید حوزه و صدها نفر از طلاب مدرسه مبارکه حجتیه برگزار شد، حضرت آیت الله نوری همدانی مسئولیت روحانیت در زمان حاضر را بسیار سنگین دانست و با ذکر حدیثی از امام صادق(ع) از باب عقل و جهل کتاب اصول کافی و همچنین بیان انواع مسئولیتها در نهج البلاغه و نامه ۵۳ حضرت امیرالمومنین علی «علیه السلام» به مالک اشتر تأکید کرد: با توجه به ایجاد شبهات فراوانی که در فضای مجازی و حقیقی میشود، طلاب باید به قرآن و روایات صحیح تسلط کامل داشته باشند.
وی اخلاق خوب و داشتن اخلاص و علم و عقل را برای یک طلبه ضروری دانست و تصریح کرد: ما همه باید به سربازی امام عصر «عج» افتخار کنیم و ارتباط خود را با آن حضرت مستحکمتر نماییم.