۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۷۷۱۰۹۴

گزارشی از ویژه برنامه «سیاستمدار صادق»؛ آئین نکوداشت آیت‌الله مهدوی کنی + فیلم

گزارشی از ویژه برنامه «سیاستمدار صادق»؛ آئین نکوداشت آیت‌الله مهدوی کنی + فیلم
ویژه برنامه «سیاستمدار صادق»، آئین نکوداشت آیت الله مهدوی کنی با حضور حجت الاسلام سعدی، شهردار تهران، سعید جلیلی و حداد عادل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، ویژه برنامه «سیاستمدار صادق»، آئین نکوداشت آیت الله مهدوی کنی با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، صبح روز امروز شنبه ۲۴ آذرماه در مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس برگزار شد.

آیت الله مهدوی کنی عالم به حوادث زمانه بود و به اجتهاد فکری کفایت نکرد

حجت الاسلام حسینعلی سعدی نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم بیان داشت: امروز گسست نسلی مهمترین چالشی جامعه شناختی و تمدنی است.
 
وی افزود: مرحوم آیت الله مهدوی کنی با انقلابیون دهه ۴۰ و ۵۰ و رزمندگان دهه ۶۰ و جهادگران دهه ۷۰ و برخی از دهه هشتادی‌ها ارتباط داشت.
 
تعداد بازدید : 11

آیت‌الله مهدوی کنی به نرم‌افزار انقلاب به شدت پایبند بود

سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مراسم اظهار داشت: پرسشی که برای او که توفیق آشنایی با مرحوم مهدوی کنی داشت، علت هجمه به وی بود.

وی افزود که مهدوی کنی پیش از انقلاب سخت‌ترین شکنجه‌ها را دیدند و برخی از اهانت‌ها متوجه ایشان می‌شد که شاید تکرارش نیز خوب نباشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: مرحوم امام مرتب به اسلام ناب تاکید داشتند و مرحوم مهدوی کنی پاسدار اسلام ناب بودند.

وی افزود که دشمنان ما فهمیده بودند اگر انقلاب بخواهد به آرمان‌ها نرسد باید به نرم‌افزار انقلاب لطمه بزند. حضرت امام در سال آخر عمرشان تاکید داشتند که نرم‌افزار انقلاب باید حفظ شود و دشمنان می‌دانستند که این نرم‌افزار است که انقلاب را حفظ می‌کند.

جلیلی بیان اظهار داشت: که امروز دفاع از نرم‌افزار انقلاب اسلامی یک رسالت بزرگ است. وی افزود که بیشتر اندیشمندان غربی معاصر برخی بزرگان ما بودند، مثلا دکارت معاصر ملاصدرا بوده است اما موفقیت غرب در امتداد این نظریات بوده است. مرحوم مهدوی کنی به امتداد اندیشه اسلام انقلابی تاکید داشتند و وحدت حوزه و دانشگاه را جدی گرفتند و عمر شریف خودشان را در این راه قرار دادند.

تعداد بازدید : 5

آیت‌الله مهدوی کنی یک شخصیت چند بعدی داشتند و در همه ابعاد موفق بود

غلامعلی حدادعادل نیز در این مراسم تاکید کرد: آیت‌الله مهدوی کنی دارای شخصیت علمی، اجتماعی، سیاسی، مدیریتی و اخلاقی بود.

حدادعادل افزود: امام گفته بودند «من کسی نیستم دنبال ریاست بدوم ولی اگر ریاست دنبال من دوید فرار نمی‌کنم؛ آقای مهدوی کنی نیز همین طور بود».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: آقای مهدوی کنی در شرایط خطیر ریاست خبرگان رهبری را پذیرفت و ثبات در اصول داشت و مدارا در رفتار.

تعداد بازدید : 5

آیت‌الله مهدوی کنی اگر یک حوزه علمیه در تهران دایر می‌کرد، جزو شلوغ‌ترینِ حوزه های علمیه می‌شد

محسن رفیق دوست فرمانده اسبق سپاه نیز در این مراسم تاکید کرد: آیت‌الله مهدوی تمام همت خود را بر تاسیس دانشگاه امام صادق گذاشت.

وی افزود: آیت‌الله مهدوی کنی فقیه سیاستمداری بود که سیاست‌باز نبود و یکی از شاگردان ویژه امام محسوب می‌شد.

تعداد بازدید : 5
ارسال نظرات