ضرورت توجه شورای فرهنگ عمومی به بیانیه گام دوم انقلاب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی پیش از ظهر امروز در سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کاشان همزمان با جلسه مشترک شورای فرهنگی عمومی استان اصفهان که بصورت وبینار در سالن کنفرانس فرمانداری ویژه شهرستان کاشان برگزار شد، گفت: توجه شورای فرهنگ عمومی به بیانیه گام دوم انقلاب ضروری است.
وی پیشنهاد داد تا بندهای مربوط به اخلاق و معنویت و سبک زندگی دینی در بیانیه گام دوم باید بهعنوان وظایف شورای فرهنگ عمومی مصوب شود.
نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به روایتی از حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: سه شرط لازم «امنیت وعدالت»، «نظام ارزشی واحد» و «حاکمیت و رهبری اهل بیت(ع)» برای تشکیل یک جامعه توحیدی بر مبنای فرهنگ اهل بیت(ع) و قرآن ضروری است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به تبیین مفهوم عدالت و نقش آن در هماهنگی دلها گفت: خداوند عدالت را برای همبستگی دلها قرار داده است.
وی به اهمیت «امنیت و عدالت» به عنوان اولین شرط تشکیل جامعه توحیدی نام برد و اظهار داشت: برای ایجاد آرامش اجتماعی، ضروری است تا همه به حق خود راضی باشند و روحیه ظلم و بیعدالتی وجود نداشته باشد که در این راستا قوه قضائیه نقش حساسی ایفا میکند.
حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی دومین شرط لازم برای جامعه توحیدی را «نظام ارزشی واحد» دانست و افزود: علاوه برعدالت، وجود یک روش زندگی و نظام ارزشی مشترک از اهمیت ویژهای برخوردار است.
امام جمعه کاشان با تأکید براینکه قوه مقننه و تمام نهادها باید در راستای ایجاد یک نظام ارزشی واحد تلاش کنند گفت: این موضوع نیازمند به همکاری و همفکری تمامی اعضای شورای فرهنگ عمومی و مصوبات ستاد احیا است.
وی همچنین به ضرورت حاکمیت و رهبری اهل بیت(ع) به عنوان سومین شرط تأکید کرد و اشاره کرد و افزود: امامت اهل بیت(ع) میتواند تفرقه را از بین ببرد و به عنوان محور وحدت فرهنگی عمل کند.
نماینده ولی فقیه در کاشان به ضرورت توجه به بیانیه گام دوم انقلاب در شورای فرهنگ عمومی تأکید کرد و افزود: با وجود سرمایه گذاری و زمانی که رهبر معظم انقلاب برای این بیانیه گذاشت، متولی خاصی برای اجرای آن وجود ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی افزود: به رغم چالشها، مکتب اهل بیت(ع) در تاریخ همواره از چهرههای برجستهای برخوردار بوده و نظام جمهوری اسلامی توانسته در مقابل سیاستهای متخاصم موجود در قرن بیست و یکم ایستادگی کند. /۱۳۰۷/