۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۷۶۳۸۸۸
آیت الله کعبی:

هیچ قدرتی همچون مکتب امام حسین ظرفیت بسیج عمومی برای اصلاح جامعه بشری را ندارد

هیچ قدرتی همچون مکتب امام حسین ظرفیت بسیج عمومی برای اصلاح جامعه بشری را ندارد
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ظرفیت مکتب امام حسین(ع) در بسیج عمومی برای اصلاح جامعه بشری تاکید کرد: هیچ قدرتی مثل قدرت امام حسین(ع) و مکتب ایشان توانایی بسیج ظرفیت های انسانی برای اصلاح و پیشرفت، عدالت و خدمت به انسانیت و بشریت را ندارد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله کعبی نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جمع موکب‌داران حسینی در پایانه مرزی چذابه در طریق الحسین علیه السلام خوزستان با اشاره به اهمیت اربعین حسینی و ظرفیت مکتب امام حسین(ع) در بسیج عمومی برای اصلاح جامعه بشری اظهار داشت: به یقین می توان گفت که هیچ قدرتی مثل قدرت امام حسین(ع) و مکتب ایشان توانایی بسیج ظرفیت های انسانی برای اصلاح و پیشرفت، عدالت و خدمت به انسانیت و بشریت را ندارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، شهدای اسلام و انقلاب اسلامی، رزمندگان و مجاهدان در مسیر عدالت و پیروزی اسلام بر کفر و بی عدالتی را یاران آخرالزمانی امام حسین(ع) دانست و ابراز داشت: یاران امام حسین(ع) صرفا ۷۲ نفر نیستند که در کربلا بودند؛ بلکه هرکسی در خط امام حسین(ع) باشد، حسینی و از یاران امام حسین است.

وی افزود: هر فردی در عصر کنونی که آماده فداکاری در راه خدا و دلباخته امام حسین(ع) باشد یار آخر الزمانی اباعبدالله است؛ چنانچه مضمون روایت ابن شبیب نیز همین است.

آیت الله کعبی با بیان این سوال که وقتی ما می گوییم ملت ایران، ملت حسینی است مراد چیست؟ ابراز کرد: مراد ما این است که آرمان های حسین بن علی علیه السلام، همان آرمان های ملت ایران اسلامی است و هرچه امام حسین علیه السلام می خواست، ملت ایران نیز در پی رسیدن به همان خواسته ها است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، شاخصه های امام حسین و شهدای کربلا را، شاخصه ای روح بخش، اقتدار آفرین، امیدآور و تعالی بخش برای ملت ایران عنوان و بیان داشت: حسین بن علی، منشأ اقتدار ایران اسلامی است؛ یعنی این امام حسین علیه السلام است که به ملت ایران روح و نشاط می دهد.

نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: محرم و صفر و اربعین حسینی در نزد ملت ایران، ایام قدسی، متعالی، معنوی، روح بخش و وحدت آفرین و حرکت ساز است و ملت ایران اسلامی، هم در قبل از انقلاب اسلامی که در آن زمان، طاغوت زدایی کرد و هم در بعد از انقلاب اسلامی علی رغم فراز و فرودها و فشارها در مقابل استکبار جهانی و ظلم ایستاد و روز به روز پیشرفت کرده و مقتدر شد.

هیچ قدرتی همچون مکتب امام حسین ظرفیت بسیج عمومی برای اصلاح جامعه بشری را ندارد

جبهه مقاومت، الهام گرفته از مکتب حسینی است

وی افزود: امروز جبهه مقاومت از مکتب حسینی الهام گرفته است و مقاومت و ملت فلسطین و مردم غزه از عاشورای حسینی و کربلایی حسینی مدد گرفته اند و علی رغم مظلومیت ها و ظلم ها در برابر رژیم صهیونسیتی ایستاده و بر قلب اشغالگران قدس یورش می برند؛ چراکه ملت حسینی یعنی ملت ایستاده، مقاوم، ملت خستگی ناپذیر و پای کار که برای دفاع از حق و عدالت، تردیدی به خود راه نمی دهد.

آیت الله کعبی اظهار داشت: ضعیف بودن، نه تنها حرام شرعی؛ بلکه خلاف مکتب حسینی است که شامل ضعف فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، بهداشتی، ضعف اخلاقی و معنوی، خانوادگی و آسیب ها و چالش ها می شود و ملت حسینی، ملتی سرافراز است که حق ندارد ضعیف و ذلیل باشد؛ که اگر چنین باشد از آرمان های حسینی به دور است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که جامعه ایران، جامعه حسینی است خاطرنشان کرد: ممکن است کسی بگوید چگونه می توان به جامعه ایران اسلامی که دارای برخی از ضعف ها است، جامعه حسینی اطلاق کرد؟ در جواب باید گفت که جامعه ایران جامعه ای حسینی است؛ چون جرم و جنایت را تحمل نمی کند و مهم نبود اشکال در جامعه نیست؛ بلکه مهم این است که آن جامعه جرم را تحمل نکند؛ درحالی که ایران اسلامی با همه مظاهر تباهی و عقب ماندگی درحال مبارزه است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه وجود وحدت و صمیمیت را از جمله ویژگی های جامعه حسینی عنوان و بیان داشت: اختلاف، نقطه ضعف بوده و جامعه حسینی را دچار تشتت می کند و ملت ایران باید در عرصه های مختلف با صمیمیت و وحدت به پیش رفته و اختلافات را کنار گذارد و در راه واحد با همبستگی، مسیر خود را با موفقیت طی کند.

ارسال نظرات