مراجع حامی و همراه انقلاب و رهبری هستند
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله سید احمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در نشست با مدیر عامل، سردبیر، دبیران و کارکنان سرویس های مختلف خبرگزاری رسا که در سالن جلسات شهید دهقانی خبرگزاری رسا صورت گرفت، دلیل حضور خود در مجموعه خبرگزاری رسا را قدردانی و خداقوت بابت تلاش ها و مجاهدت های همکاران این رسانه حوزوی ذکر کرد.
وی با تاکید بر این که بنده در جریان فعالیت ها و اقدامات شما عزیزان هستم، اظهار داشت: مدتها بود که برای اطلاع بیشتر از حاصل فعالیت ها و تلاش های پیوسته و خستگیناپذیر عوامل خبرگزاری رسا مترصد فرصت و مجالی بودم تا از نزدیک در جمع شما عزیزان حضور پیدا کنم تا ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و فعالیتهای نیروهای فعال در این مجموعه، بیشتر در جریان فعالیت های آنان قرار گیرم.
وی در ادامه تسلیت ایام شهادت حضرت امام صادق(ع) به شرح روایت «العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس» پرداخت و افزود: این اصلی از اصول، قانونی از قوانین، قاعده ای از قواعد و بابی از ابواب است که از آن، هزار باب گشوده میشود؛ چراکه علم به زبان زمان، علم به شرایط و امکانات زمان و علم به فرصت ها و آسیب های موجود در زمان، یکی از مهمترین عناصر موفقیت در انجام مسئولیت ها است و ما برای علم و آگاهی باید اوضاع و شرایط زمان را دائما رصد کنیم که معنای آن ارزیابی اوضاع است.
عضو فقهای شورای نگهبان با بیان لزوم توجه به معایب جهل و نادانی و محسنات علم و دانایی در رصد دائم اوضاعِ زمان و عصر زیست به بیان داستانی از علامه طباطبایی اشاره کرد و اظهار داشت: علامه طباطبایی در یک دوره ای در عصر زیست خویش به عنوان یک آرزو فرمود «ای کاش ابزار رادیو و یا دیگر ابزارهای صوتی و تصویری به مدت ۲۴ ساعت در اختیار ما قرار می گرفت تا مردم می فهمیدند که اسلام چیست» که الحمدالله امروره ابزار رسانه در اختیار حوزه های علمیه قرار داده شده است و باید رسانه ملی که به قول امام راحل دانشگاه ملی است در اختیار حوزه های علمیه قرار گیرد و حوزه علمیه با استفاده از ابزار ملی رسانه چهره تابناک اسلام را به افکار عمومی در داخل، مردم منطقه و جهان نشان دهند.
وی در ادامه افزود: امروز حوزه های علمیه از آن زمان که علامه طباطبایی به عنوان آرزو مطرح می کرده، گذر کرده است و امروزه هر فردی از افراد حوزه های علمیه دارای رسانه هستند و مردم جامعه ما رسانه های درون مرزی و برون مرزی را در اختیار دارند که این امر یکی از ظرفیت های حوزه های علمیه است که باید حوزه های علمیه و تک تک طلاب علوم دینی از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کنند.
آیت الله حسینی خراسانی با بیان این که خبرگزاری ها و رسانه ها علاوه بر عمق بخشی، فراگیری و تاثیرگذاری باید نسبت به آسب ها نیز مراقبت داشته باشند، یکی از این آسیب ها را عدم دقت در انعکاس اخبار و متعاقب آن بروز بی اعتمادی دانست و تصریح کرد: هنر رسانه این است که از این آسیب ها عبور کرده و اعتماد و اطمینان مخاطب را جلب کند که بعد از مدتی قطعاً مشتری های این رسانه از دیگر رسانه ها کوچ خواهند کرد.
وی از عطش عمومی برای دستیابی به صداقت سخن گفت و افزود: در هیچ زمانی مثل امروز، افکار عمومی تشنه صداقت نبودند؛ زیرا بشر امروز به مراتب با سراب مواجه شده اند و عطش آنان از لحاظ شنیدن اخبار صدق برطرف نشده است؛ به همین خاطر باید خبرگزاری ها در راستای عمل به وظایف خبررسانی خود، صداقت و درستی را به مخاطبان خود نشان داده و در دراز مدت، اعتماد و اطمینان آنان را به خود جلب کنند.
عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به وجود نیروهای جوان، شاداب، پرانگیزه و فاضل و دلسوز در خبرگزاری رسا ابراز کرد: خبرگزاری رسا افزون بر رسایی، راستی، درستی، صداقت، حقیقت، متانت، تعمق، آرام بخشی، امیدآفرینی، پرهیز از تنش و کاهش چالش، دارای ظرفیت های بسیاری است و اگر تلاش های گسترده تری در زمینه های گوناگون شکل گیرد، بیش از بیش، زبان دین و بلندگوی امام صادق علیهالسلام خواهد شد.
وی در ادامه افزود: امروزه به برکت انقلاب اسلامی ایران و رشد فناوری و تکنولوژی در کشور برای ارائه درست دین با همه مجموعه های عقایدی، احکامی، اخلاقی و معارفی آن، حجت بر ما تمام شده است و باید همیشه قدرت مبارزه و مقابله با دشمنان را در خود ایجاد کرده و در اختیار داشته باشیم.
آیت الله حسینی خراسانی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از فرصت های موجود در اختیار جامعه ایران اسلامی و حوزههای علمیه را وجود رهبری حکیم، عالم و مدیر و مدبر دانست و از همسویی و همگرایی حوزه، مرجعیت و علما با نظام و رهبری سخن گفت.
وی اظهار داشت: الحمدلله مراجع مطرح شیعه و علمای بزرگ همراه، همکار، حامی و مدافع رهبری معظم و انقلاب اسلامی هستند؛ ظرفیت همدلی، همکاری، همسویی و همگرایی در بین ارکان حوزه با نظام و رهبری موهبتی الهی و فرصتی بزرگ است که البته باید قدر فرصت ها دانسته شود؛ چراکه فرصت ها به طور همیشه باقی نمیمانند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم تاکید کرد: فرصت برخورداری از وجود چنین رهبری با این ویژگی های برجسته و ممتاز و نیز فرصت همراهی اساطین و ارکان مذهب و حوزه را باید قدر دانست و امیدواریم این موهبت و فرصت پیوسته، مستمر و پایدار باشد و همه ما بتوانیم از آن به درستی استفاده کنیم.
آیت الله حسینی خراسانی در پایان رسانه ها را به توازن، تعادل، تعقل و واقع بینی و پرهیز از افراط و تفریط توصیه و تاکید کرد که اصحاب رسانه بایستی با اطلاع رسانی معقول و منطقی رسالت روشنگری را انجام دهند و این همان جهاد تبیینی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند یک واجب فوری، عینی و تعیینی است.