۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸
کد خبر: ۷۳۳۴۷۸
حجت الاسلام جهانگیری مطرح کرد؛

مجتهد پروری اساس تاسیس دانشگاه رضوی

مجتهد پروری اساس تاسیس دانشگاه رضوی
در دیدار رییس دانشگاه رضوی با رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان پیرامون زمینه های همکاری و تفاهمات علمی فرهنگی، به اصل مجتهد پروری دراساسنامه دانشگاه رضوی اشاره شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان، حجت الاسلام جهانگیری، رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضمن حضور در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان با رییس و معاونین این مرکز دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان ضمن تبریک انتصاب رییس دانشگاه رضوی و اعلام آمادگی برای همکاری های علمی و فرهنگی از لزوم تربیت جریان اجتهاد دینی به عنوان کار اساسی در دوره جدید دانشگاه نام برد.

وی با اشاره به اینکه علوم انسانی در حوزه موقعیت رسمی ندارد گفت: جریان فرهنگی با تمام شاخه های اقتصاد فرهنگ، روان شناسی، جامعه شناسی، مدیریت فرهنگی و برنامه ریزی می تواند از سوی دانشگاه رضوی درکنار علوم اسلامی پیگیری شود.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی از لزوم ورود دانشگاه رضوی به بحث ایجاد دپارتمان علوم و معارف رضوی با توجه به نسبت و وابستگی به مضجع شریف علی بن موسی الرضا(ع) سخن گفت و پرداختن به مباحثی نظیر تمدن و معارف رضوی را مهم دانست.

حجت الاسلام مسعودی، کرسی های مشترک علمی، نشست و گفت و گو و رساله و اثرعلمی، ایده پردازی در موضوعات جدید با توجه به درگیری حوزه ها به موضوعات قدیم، را زمینه های همکاری دانشگاه رضوی و دفتر تبلیغات اسلامی عنوان کرد.

در ادامه این دیدار معاونین  دفتر تبلیغات اسلامی خراسان به طرح مباحثی نظیر تجمیع منابع بین دفتر تبلیغات اسلامی و دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حل موضوعات و مسائل علمی و نیز پیگیری تفاهم نامه بین این دو ارگان در سال 97 و نیز توجه به هدر رفت منابع و در پی آن نرسیدن به نتیجه دلخواه اشاره شد.

ایجاد توانمندی های کاربردی همچون مباحث قرآنی، خانواده و مشاوره، آموزش شیوه های تبلیغ، نویسندگی، تولیدات فرهنگی، ارتباطات اجتماعی، مهارت های حوزه تبلیغ و جذب مخاطب و نیز ساحت های فرهنگی در کنار لزوم تغییر رشته های قدیمی دانشگاه که قابلیت جذب ندارند با ایجاد رشته های پویا، جدید و مورد نیاز جامعه نظیر رشته های مدیریت هم مطرح شد.

از امکان ثبت نام طلاب مبلغ دانشگاه رضوی در سامانه اعزام دفتر تبلیغات و اعزام مناسبتی و ثبت سوابق در کنار ایجاد ارتباطات علمی و فرهنگی و تشکیل کارگروه برای برنامه ریزی و تحقق اهداف مد نظر هر دو طرف نیز سخن به میان آمد.

مباحثی همچون توجه به کارکردهای روحانیت در دوره معاصر و همکاری با بخش آموزش دفتر تبلیغات در زمینه خواهران و برادران، آمادگی همکاری در بحث منابع انسانی، هیئت های علمی و کرسی های علمی ترویجی در کنار تقدیر از دکتر قائمی نیک و دکتر مهربانی فر از اعضای هیئت علمی دانشگاه رضوی نسبت به کار مشترک کتاب سال زندگی که در قالب یک همکاری و تعامل موفق به سرانجام رسیده، نیز مطرح شد.

در ادامه جلسه حجت الاسلام جهانگیری، رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضمن تایید ایجاد تفاهم نامه و تشکیل کارگروه های مشترک برای همکاری های علمی با دفتر تبلیغات اسلامی خراسان، به بحث مجتهد پروری در اساسنامه دانشگاه و نیز تربیت مبلغ و مدرس به عنوان وظیفه اشاره کرد.

وی با بیان اینکه روال حرکت به سمت مجتهد پروری دیربازده بوده و با توجه به گذشت زمان نتیجه می دهد از انجام این مهم از سوی دانشگاه رضوی خبر داد و با اشاره به لزوم حفظ سرمایه های انسانی دانشگاه، از برنامه دانشگاه نسبت به تربیت مبلغ و مدرس و پژوهش گر سخن گفت.

حجت الاسلام جهانگیری از ایجاد رشته های جدید و متنوع و متناسب با نیاز روز جامعه و آستان قدس رضوی خبر داد و از مرکز معرفت افزایی و مهارت آموزشی دانشگاه سخن گفت که در کنار تحصیل طلاب و دانشجویان  وظیفه آموزش و تجهیز آنان به مهارت های روز و آماده سازی برای حضور در اجتماع را به عهده دارد.

رییس دانشگاه رضوی برآورده ساختن نیازهای آستان قدس رضوی در کنار تربیت مجتهد و پیگیری فرصت مطالعاتی نیازسنجی بخش های مختلف آستان قدس را به عنوان فعالیت های دانشگاه در دوره جدید عنوان کرد.

حجت الاسلام جهانگیری در پایان با اشاره به اینکه دانشگاه زیرمجموعه وزارت علوم بوده و در زمینه قواعد و قوانین تابع آئین نامه های وزارت است بیان داشت:دانشگاه علوم اسلامی رضوی زیرمجموعه آستان قدس رضوی است از این رو باید برطبق سیاست های آن و در مسیر اجرای نیت وقف حرکت کند./933/

جواد رستمی
ارسال نظرات