۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
کد خبر: ۷۳۱۵۸۹

هشدار ۱۵ سال قبل رهبر معظم انقلاب

هشدار ۱۵ سال قبل رهبر معظم انقلاب
‌رهبر معظم انقلاب اسلامی در حضور مدیران، اعضای شورای عالی و برخی از بزرگان حوزه علمیه نسبت به آینده فضای مجازی و وظایف حوزه های علمیه در این زمینه هشدار دادند.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، ‌رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از اساتید، فضلا، مبلّغان و پژوهشگران حوزه‌های علمیه کشور در تاریخ ۱۳۸۶/۰۹/۰۸ و در حضور مدیران، اعضای شورای عالی و برخی از بزرگان حوزه های علمیه، بیانات ارزشمندی را ایراد کرده اند که با وجود گذشت مدت زمان قابل توجه اما بسیاری از خواسته های ایشان محقق نشده است و امروزه با دچار شدن به مشکلاتی که ایشان از سال ها قبل ما را به آن توجه داده و از دچار شدن به آن مشکلات برحذر می داشتند، تازه متوجه می شویم که معظم له چه آینده نگری و پیش بینی هایی داشتند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ایین دیدار می‌فرمایند: ما هم با این دردسرهائی که ملاحظه می کنید، ایستاده‌ایم برای اینکه آن آینده را، امروز تأمین کنیم. اگر نکنیم، اثر سوء این عمل ما آن روز خواهد بود. ما مسئول خواهیم بود. باید این فکر را در حوزه نهادینه کنید. هم مدیران حوزه، هم شورای عالی حوزه، هم بزرگان حوزه، هم حضرات مراجع باید این را بدانند و به این توجه کنند که ما امروز باید به فکر حوزه‌ی قم یا اصفهان یا مشهد یا بقیه‌ی شهرها در بیست سال آینده باشیم؛ در سی سال آینده باشیم. سی سال آینده یعنی چه؟ یعنی دنیائی که احتمالاً هیچ شباهتی با امروز ندارد؛ از لحاظ امکان اثرگذاری، امکان تسخیر دلها، امکان تسخیر سرزمینها. بیست سال قبل این فناوری اطلاعات که این آقای عزیز به این خوبی آمدند اینجا شرح دادند، وجود نداشت؛ چیزکی بود، امروز ببینید چه خبر است!

آن روز ما وقتی که فکر امروز را بکنیم، امروز در خلأ باقی نمیمانیم. امروز در هر خانه‌ای، در هر مدرسه‌ای، در هر گوشه‌ای، به قول یکی از آقایان شاید در هر روستائی اگر برویم، از فناوری اطلاعات یک چیزی آنجا مشاهده میکنیم. حوزه‌ی علمیه میخواهد عقب بماند؟ سی سال آینده را به همین قیاس کنید؛ البته با یک شتاب بیشتری. یعنی شتاب علم در این بیست سالی که گذشت، یقیناً بمراتب کمتر خواهد بود از شتاب علم و پیشرفت علم و فناوری در بیست سالی که پیش روی ماست؛ در سی سالی که پیش روی ماست.

آن روز ای بسا صاحبان افکار گوناگون، مکاتب گوناگون، نحله‌های منحرف، صاحبان اغراض فاسده بتوانند خیلی آسان کلاسهای درس دانشگاه های شما را، مدرسه‌های شما را، فرزندان شما را در خانه‌هایتان در مشت بگیرند، در تصرف بگیرند؛ شما هم هیچ کار نتوانید بکنید. فکر آن روز را حوزه‌ی علمیه باید بکند. مسئول، حوزه‌ی علمیه است. مسئول دینداری مردم، روحانیت است. روحانیت هم مولود و ساخته‌ی دست حوزه‌ی علمیه است. با این نگاه مسئولیت را بسنجید؛ این جوری توزین بکنیم مسئولیت را تا بفهمیم بر دوش ما، بار سنگینی که هست، چیست.

تعداد بازدید : 6

 

ارسال نظرات