جریان های انحرافی جلوی آشنایی جامعه با شخصیت علامه مصباح را گرفتند
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله محمود محمدی عراقی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در شهر مقدس قم در دومین کنگره بین المللی بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی با عنوان «استاد فکر» که صبح امروز در سالن همایش موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: در دی ماه با مناسبت های گوناگونی مواجه شدهایم که همه این مناسبت ها، ایام الله هایی هستند که از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و برای همه درسآموز می باشند و یکی از این ایامها، ایام درگذشت علامه مصباح یزدی است.
وی در ادامه افزود: بهترین و مناسب ترین آیه ای که درباره شخصیت و توصیف آیت الله مصباح یزدی میتوان به آن اشاره کرد، آیه «مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا» است و می توان عامل اصلی موفقیت و ارتقای سطح روحی و معنوی آیت الله مصباح یزدی را صداقت وی در انجام امورات دانست.
آیت الله محمدی عراقی بیان داشت: با هیچ کلام و زبانی نمی توانیم حق آیتالله مصباح یزدی را به زبان آورده و به جا آوریم؛ چراکه وی برای ما حق حیات دارد؛ و آن حق، حق حیات معنوی بر عهده ما دارد.
وی در ادامه افزود: او در دهههای 40 و 50 قبل از انقلاب اسلامی که طوفان های سهمگین و اعتقادی از هر سوی ایران اسلامی می وزید و افراد را نسبت به همه اصول، مبانی و اعتقادات مشتبه می ساخت و در این هنگام بود که آیتالله مصباح یزدی پناهگاه افراد بود و بسیاری از افراد با کمک او هدایت و راهنمایی می شدند.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در شهر مقدس قم با اشاره به آثار و برکاتی که آیت الله مصباح یزدی در جامعه ایران بر جای گذاشت ابراز کرد: آیت الله مصباح یزدی آثار بسیار ارزشمندی از خود برجای گذاشته است و یکی از نعمت های بزرگ در بین ما وجود افرادی همچون آیتالله مصباح یزدی است که خداوند نعمت خود را بر ما تمام کرده است.
وی در ادامه افزود: آیتالله مصباح یزدی در بین همه ستاره های درخشان انقلاب اسلامی رنگ و بو و جاذبه خاصی داشت و در دانش علمی در هر حوزهای از علوم انسانی و اسلامی ممتاز دوران بود و در بسیاری از جهات کم نظیر و در برخی از جهات نیز بی نظیر بود.
آیت الله محمدی عراقی اظهار داشت: آیت الله مصباح یزدی در علوم قرآنی صاحب مکتب بود؛ مکتبی که امروزه به وضوح کمبود چنین مکتب هایی در حوزه های علمیه احساس شده و واقعا کم می باشد؛ مکتبی که بتواند گره گشا، راهگشا و با ثمر باشد.
وی در ادامه افزود: آیت الله مصباح یزدی در تربیت نفوس مستعده روانشناس ماهری بوده و تبحر خاصی در این زمینه ها داشت و متناسب با گرفتاری های روحی افراد، نسخه های شفابخش تجویز می کرد؛ چراکه آیت الله مصباح یزدی سرآمد اخلاق و معرفت شناسی، خداشناسی، صاحب نظر و سرآمد بود.
آیت الله محمدی عراقی در پایان با اشاره به اهتمام آیت الله مصباح یزدی به ترویج علوم انسانی ابراز کرد: آیت الله مصباح یزدی با توجه به اهمیتی که به علوم انسانی می داد بیشترین فرصت خود را در این راه گذاشت و جفای بزرگی که جریان های انحرافی در حق آیت الله مصباح یزدی مرتکب شدند این بود که نگذاشتند شخصیت و منزلت او به جامعه دانشجویی و برخی از افراد جامعه شناسانده شود.