معینیپور از ریاست شبکه ۴ رفتنی شد
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، امروز شبکه چهار مراسم تجلیلی از عوامل برنامههای رمضانی خود برگزار کرد. مسعود معینیپور مدیر شبکه چهار سیما در این جلسه نکتهای درباره برخی از انتقادات نسبت به برنامه «زندگی پس از زندگی» مطرح کرد و گفت: "منتقدان اگر مباحث سال قبل را میدیدند و خود برنامه را دنبال میکردند متوجه میشدند 99 درصد اشکالات و شبهات، برخی توسط مجری و برخی هم توسط کارشناسان، پاسخ داده شده است."
او همچنین تأکید کرد: اگر کرسی معادباوری و تقویت ایمان دینی یا کرسی دینپژوهی در برنامههایی همچون «سوره» یا «زاویه» یا «چرخ» شکل میگیرد ما متولی طرح خوب مسائلیم حوزه و دانشگاه باید ادامه کار را پیش ببرند. ما باید مسائل را به صورت متقن مطرح کنیم اما آنها باید پشتوانه کار را شکل بدهند. حرکتی که در شبکه چهار استارت زده میشود گاهی در حوزه و دانشگاه پیگیری میشود و گاهی با موضع منفعلانهای صرفاً خود را مخاطب شبکه میدانستند.
با معینیپور پس از برگزاری این جلسه درباره واکنشش نسبت به منتقدین برنامه تلویزیونی "زندگی پس از زندگی" گفت: من انتقاد نکردم به منتقدان! گفتم «زندگی پس از زندگی» یک موجود رشد یافته در حال شکل گرفتن و رشد یافتن، ممکن است انتقاداتی به آن وارد شود اما جنسِ آن باید منصفانه باشد. در واقع این برنامه کار خطیر، سخت و پیچیدهای را دنبال میکند. باید هم از خودش مراقبت کند و منتقدان از این بِرند مراقبت کنند تا دامنه معادباوری تقویت شود. از طرفی به سمتِ خرافهگری نرود؛ در واقع افراط و تفریط اتفاق نیفتد.
معینیپور با اشاره به پشتوانه پژوهشی برنامههای پنج سالِ اخیر شبکه چهار و جایِ خالی آن در رسانه ملّی، خاطرنشان کرد: شاید یکی از نکاتی که امروز در جلسه مطرح نکردم این باشد که شبکه چهار در پنج سال اخیر، پشتوانه پژوهشی تمام برنامههای خودش را به شکلِ چشمگیری تقویت کرد. در روزگاری که کمتر به وجه تألیفی و پژوهشی در برنامههای رسانه ملّی توجه میشود و به این واسطه مخاطب روز به روز از برنامههایش فاصله میگیرد. در این راستا، خوشبختانه مجموعههای فُرمی و پژوهشی خوبی مثل «زندگی پس از زندگی»، «چرخ»، «سحوری» و «سوره» تولید شدند.
وی افزود: به تیم جدید رسانه ملّی پیشنهاد میکنیم از پژوهش در پیشتولید برنامههای زنده هم غافل نشوند. ما در کارهای زنده هم پیشتولید 6 ماههی پژوهشی داشتهایم. اتفاقی که کمتر در رسانه به آن توجه میشود. در میان گروههای فیلم و سریال و سرگرمی ما شاهدِ فقدان پژوهشایم، در صورتیکه اگر پژوهش باشد خلاقیت و نوآوری هم به وجود خواهد آمد.
مدیر کنونی شبکه چهار همچنین ابراز امیدواری کرد که در ادامه اتفاقات خوبی برای برندهایی همچون «زندگی پس از زندگی»، «سحوری»، «سوره» و «چرخ» بیفتد و بتوانند جزو برندهای ادامهدار تلویزیون باشند.
معینیپور در پاسخ به این سؤال که گمانهزنیهایی برای حضور مدیران جدید در تلویزیون به اوج خودش رسیده خصوصاً شبکه چهار؛ آیا قرار است به زودی شاهدِ جا به جایی مدیریتی در این شبکه تلویزیونی باشیم، تصریح کرد: امروز ظهر آقای شاهآبادی معاون سیما به من اعلام کردهاند که بناست تغییر اتفاق بیفتد اما هنوز حکم جایگزینی، رسماً اعلام نشده است.
معینیپور قرار است در هیئت علمی (گروه مطالعات سیاسی) دانشگاه باقرالعلوم(ع) به فعالیت خودش ادامه دهد.
شنیدهها حاکی از آن است که حسین شاهمرادی قرار است به عنوان مدیر جدید شبکه چهار معرفی شود.