امتحانات مدارس علمیه خواهران کرمانشاه مجازی برگزار می شود
![امتحانات مدارس علمیه خواهران کرمانشاه مجازی برگزار می شود](/files/fa/news/1399/10/11/355920_840.jpg)
حجت الاسلام حجت الله فاضلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ضمن تسلیت ایام شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی نقش بسزایی در تقویت جبهه مقاومت در برابر جریان های تکفیری و دین ستیز در منطقه داشتند.
مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه گفت: شهید سلیمانی بخش اعظمی از عمر گرانبهای خود را در راه اعتلای اسلام ناب محمدی (ص) و شناساندن چهره رحمانیت آن به جهانیان هزینه کرد و همین امر باعث عصبانیت دشمنان دین رحمانی اسلام و شهادت این سردار رشید شد.
حجت الاسلام فاضلی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در حال حاضر 12 مدرسه علمیه خواهران در سطح استان کرمانشاه فعال هستند که خوشبختانه شاهد پویایی و شکوفایی بسیار خوبی در این مدارس هستیم.
این استاد حوزوی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: بیش از هزار و 250 طلبه خواهر در این 12 مدرسه علمیه مشغول تحصیل می باشند که خوشبختانه روند تحصیلی این خواهران بسیار خوب و ممتاز است.
مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه گفت: امتحانات مدارس علمیه خواهران کرمانشاه نیز همانند مدارس علمیه برادران شروع شده است و غالبا امتحانات مدارس علمیه خواهران این استان به صورت مجازی برگزار می شود.
حجت الاسلام فاضلی خاطرنشان کرد: البته آن دست از طلاب خواهر که دسترسی به سیستم، لپ تاپ و... ندارند می توانند امتحان خود را به صورت حضوری برگزار کنند./1400/ت310/ب1