چرا برخی مدعیان علیه تهدید ترامپ برای ضربه زدن به مراکز فرهنگی سکوت کردند
به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی خبگزاری رسا، با انتشار خبر دستگیری سفیر انگلیس در تجمع روز گذشته مقابل دانشگاه امیرکبیر، موج خبری تازهای در فضای رسانهای کشور به راه افتاد. نکته جالب این تجمع اما حضور چند نفر از سلبریتیها و پوشش آنلاین هنجارشکنیها در صفحات شخصیشان بود. خبر ارتباط هنرمندان با سفارتخانههای اروپایی طی یک سال گذشته بارها مطرح شده است و برخی هنرمندان نیز در جشن تولد ملکه انگلیس در سفارت این کشور حضور پیدا کرده بودند.
محمدحسین رجبیدوانی محقق تاریخ اسلام در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم با اشاره به دستگیری سفیر انگلیس در جریان اعتراضات صورت گرفته روز گذشته در مقابل دانشگاه امیر کبیر گفت: این اعتراضات منجر به توهین به ساحت پاک شهدای مقاومت از جمله سردار شهید قاسم سلیمانی شد.
وی افزود: آن فرد خبیث با حضور در این تجمع به دنبال تهیه تصاویر و فیلمهایی بود تا از این طریق شیطنتهای خود نسبت به جمهوری اسلامی ایران را افزایش دهند. کوتاهی و انفعال دستگاه سیاست خارجه باعث شد تا این جنایتکارانی که درصدد نابودی انقلاب و نظام هستند، میدان حضوری برای فعالیتهای خود پیدا کنند.
رجبیدوانی اضافه کرد: سفیر انگلیس با این اقدام خود بار دیگر ثابت کرد که باید به عنوان یک عنصر نامطلوب از کشور اخراج شود، اگر همین حرکت از سوی سفیر ایران در فرانسه و در اعتراضات بهحقِّ مردمِ به جان آمده از نظام سرمایهداری که هر هفته در آن کشور برگزار میشود، صورت میگرفت، عکسالعمل رژیم فرانسه در مقابل او چه بود؟
«این یک توطئه حساب شده است که با اقدام سفیر انگلیس آغاز شد و اگر با قاطعیت جلوی آن گرفته نشود، دیپلماتهای دیگر کشورهای متخاصم نیز دست به چنین اقداماتی خواهند زد، همچنانکه پیش از این در سوریه این کار صورت گرفت؛ در جریان اعتراضاتی که حدود هشت سال پیش علیه دولت سوریه برگزار شد، سفیران آمریکا و انگلیس حضور پیدا کردند و حمایت خود را از آن اعتراضات اعلام کردند. بنده معتقدم این توطئهای ضد امنیت کشور و نظام جمهوری اسلامی است که باید با برخوردی قاطع مواجه شود.»
این استاد دانشگاه با بیان مطلب فوق گفت: این سه حکومت پلید اروپایی؛ یعنی انگلیس، فرانسه و آلمان با کمال گستاخی و توهین به احساسات پاک مردم، شهید سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی را تروریست نامیدند و از جنایت آمریکا در به شهادت رساندن او حمایت کردند. اگر دستگاه وزارت خارجه ما منفعل عمل نمیکرد، باید در همان زمانی که این موضعگیری خبیثانه نسبت به این جنایت صورت گرفت، سفیران آن کشورها از کشور اخراج میشدند و ارتباط سیاسی با آنان نیز قطع میشد.
رجبیدوانی خاطرنشان کرد: روز اول شهادت شهید قاسم سلیمانی دولت فرانسه به هراس افتاده بود و به صراحت اعلام کرد این اتفاق همان چیزی است که ما از آن میترسیدیم، اما وقتی فردای آن روز انگلیس و آلمان از جنایت آمریکا علیه ایران حمایت کردند، فرانسه هم با وقاحتِ تمام، حاج قاسم سلیمانی را عامل بیثباتی در خاورمیانه دانست و اعلام کرد ایران حق ندارد دست به انتقام و مقابله به مثل بزند.
این استاد دانشگاه افزود: این سه کشورِ همدستِ آمریکا بعد از حمله موشکی سپاه در توهینی آشکار اقدام ایران را محکوم کردند، اما رئیسجمهور ما بدون آنکه نسبت به این حرکت (محکوم کردن ایران) برخوردی کند و عملکرد زشت آنان را تقبیح کند، با روسای آن کشورها تلفنی صحبت کرد. آنچه دل ما را بیشتر به درد میآورد و بیش از توهین و گستاخی این سه دولت خبیث همدست آمریکا برای اعتبار کشورمان سنگین است، کوتاهی و انفعال دولت در برخورد با آنهاست. این موضوع باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و سفیر پلید دولت انگلیس از کشور اخراج بشود.
سردار حاجیزاده، نماد اقتدار دفاعی پس از شهید تهرانیمقدم است
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استعفاها و فضاسازیهای برخی مدعیان هنر و فرهنگ در کشور گفت: وقتی ترامپ جنایتکار و وزیر خارجه خونآشام او اعلام کردند 52 نقطه فرهنگی و میراث ملی ایران مورد هدف قرار میدهند، طوری که حتی صدای اعتراض یونسکو هم درآمد، مدعیان دروغین هنر و فرهنگ هیچگونه واکنشی از خود نشان ندادند، اما وقتی حادثه دردناک سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین اتفاق افتاد و سردار حاجیزاده خود را سپر کوتاهیهای همه متولیان ذیربط این امر کرد، همگام با دشمن شروع به جوسازی علیه سپاه سرافراز و سردار پرافتخار حاجیزاده که نماد اقتدار دفاعی کشور بعد از شهید تهرانیمقدم است، کردند. /882/ 102/