اعزام ۳۵۰ مبلغ به نقاط مختلف استان ایلام جهت تبلیغ
![اعزام ۳۵۰ مبلغ به نقاط مختلف استان ایلام جهت تبلیغ](/files/fa/news/1398/2/2/63534_866.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد فتاحی با اشاره به در آستانه قرار گرفتن ماه رمضان پیش رو اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان حدود 350روحانی و مبلغ برای اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی به مساجد، تکایا، حسینیه و ادارات سطح استان ایلام اعزام می شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام استان ایلام گفت: مشروعیت و محور هر مسجد با ائمه جماعات آن مسجد است و هیئت امنا زمینه ساز حضور روحانی و حضور گسترده مردم در مساجد برای فعالیت های فرهنگی هستند.
حجت الاسلام فتاحی افزود: فرماندهی کار فرهنگی در هر مسجد بر عهده ائمه جماعات است و همه هیئت امناء باید تلاش کنند با همکاری پایگاه بسیج, ائمه جماعات, حضور حداکثری مردم و جذب جوانان و نوجوانان را رقم بزنند.
وی به نقش روحانیت در مسائل اجتماعی و تاثیرگذاری آنان بر اجتماع خاطرنشان کرد: با توجه به هجمه دشمنان به خانواده و متلاشی کردن خانواده های ایرانی, روحانیون وظیفه خطیر و نقش تاثیرگذاری در تشویق و ترغیب مردم به سبک زندگی اسلامی دارند تا از هم گسیختگی خانواده ها کاهش یابد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام استان ایلام در ادامه یادآورشد؛ علاوه بر اعزام 350 مبلغ و روحانی به مناطق مختلف شهری و روستایی استان ایلام،در صورت آمادگی دستگاه های مرتبط امسال برنامه جزء خوانی قرآن کریم در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) به صورت مستقیم پخش خواهد شد.