تجلیل از خدمات و مجاهدت های ۱۳ ساله آیت الله رمضانی در اروپا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم پاسداشت 13 سال مجاهدت فرهنگی و تبلیغی آیت الله رمضانی در اروپا با عنوان سفیر انقلاب و با قرائت پیام قدردانی رهبر معظم انقلاب در مدرسه علمیه آیت الله بهجت برگزار شد.
در این مراسم که شخصیت های برجسته حوزوی وکشوری حضور داشتند، با ارائه تقدیرنامه ای مزین به پیام قدردانی رهبر انقلاب، از آیت الله رمضانی به پاس بیش از یک دهه خدمت صادقانه تبلیغی و فرهنگی تجلیل شد.
در این مراسم پاسداشت حجت الاسلام والمسلمین قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت و جمعی از مسؤولان حوزه علمیه، اساتید و طلاب حضور داشتند.
متن پیام تجلیل رهبر معظم انقلاب از آیت الله رمضانی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
از جناب آقای رمضانی به خاطر قبول زحمات سیزده ساله در اتریش و آلمان و خدمات صادقانه تشکر می کنم و به شخصیت متین و محترم ایشان ارج می نهم.
در بخش دیگری از مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی با بیان این که از مؤمنان بزرگ کارهای بزرگی بر می آید، به شرکت خود در جلسات اخلاقی آیت الله رمضانی اشاره کرد و افزود: انسان حکیم ژرف نگر و باطن بین است و به جای بسنده به ظواهر به اعماق و باطن نظر می کند، ما زمانی که در درس اخلاق آیت الله رمضانی شرکت می کردیم ایشان را اینگونه می یافتیم.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی با تجلیل از خدمات آیت الله رمضانی عنوان کرد: ایشان هرجا حضور داشتند اعم از رشت، کرج، اتریش، آلمان و قم منشأ نورانیت، خیر و برکت بودند و افراد بسیاری از ایشان بهره بردند، از این که آیت الله رمضانی به قم بازگشتند بسیار خوشحال هستیم و باید نهایت استفاده را ببریم.
در ادامه حجت الاسلام سید مفید حسینی کوهساری، آیت الله رمضانی را شخصیتی بین المللی و سفیر انقلاب دانست و از فعالیت های تأثیرگذار وی در سطح نخبگانی شیعه، سنی و متفکران بین الادیانی تجلیل کرد.
مسؤول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه افزود: در این مسیر شخصیت هایی مانند آیت الله رمضانی الگو هستند، ایشان رنج سفر و غربت را تحمل و نقش مهمی در کشور آلمان و اروپا ایفا کردند، آلمان محور بسیاری از تحولات بشری بوده و در برنامه ها باید جدی گرفته شود، زبان فرهنگ و تمدن اروپا آلمانی است، آلمان را باید جدی گرفت و از آیت الله رمضانی باید استفاده کرد تا جریان مهندسی تمدن اسلامی را مدیریت کنیم.
وی عنوان کرد: وظیفه حوزه های علمیه در این نقطه مهم تاریخی که تنها مربوط به ایران و اسلام نیست و مربوط به تمدن بشریت می شود، این است که نسخه شفابخش و سعادت آفرین تمدنی را ارائه کند، انقلاب اسلامی توانسته گام های خوبی بردارد و با وجود مشکلات در گام های نخستین تمدن سازی نوین اسلامی هستیم.
حجت الاسلام حسینی کوهساری با بیان این که باید فهم تمدنی از اسلام پیدا کنیم، گفت: رویکردها و نگاه های ما باید بین المللی شود و بدانیم که امروز میلیاردها نفر مخاطب اسلام هستند، باید خود را برای رقابت پیچیده آماده کنیم.
در پایان نیز آیت الله رمضانی یکی از وظایف مهم حوزه را تربیت مبلغ متخصص بین المللی دانست و گفت: حوزه باید افرادی در شأن را تربیت کند تا مبلغ آموزش دیده اسلام باشند چرا که دنیا تشنه این تفکر و اندیشه است، برخی غربی ها می گویند اگر نهج البلاغه را می داشتیم دنیا را فتح می کردیم.
رییس سابق مرکز اسلامی هامبورگ آلمان نسبت به فعالیت های انحرافی با نام اسلام و تلاش دشمن برای گسترش آن هشدار داد و خاطرنشان کرد: امروزه اسلام لیبرال، سکولار و افراطی از شیعه و سنی ترویج داه می شود و ما وظیفه داریم اسلام را به صورت جامع، دقیق و درست تبیین کنیم.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که کارهای بزرگی داریم و نباید خسته شویم، به دیدار خود با رهبر انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار به آقایانی که حضور داشتند فرمودند در شرایط فعلی باید زیاد کار کنیم و خسته نشویم که امروز وقت خسته شدن نیست.
وی با ابراز گلایه از از کسانی که در شرایط فعلی و در 40 سالگی انقلاب خسته شده اند و نکاتی را در این زمینه مطرح می کنند، ابراز داشت: مشکلاتی وجود دارد و با هدف اصلی فاصله داریم اما پیشرفت های بسیاری در زمینه های گوناگون حاصل شده است، چرا عده ای این پیشرفت ها را نمی بینند؟
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: در شرایط حاضر باید برای نظام، انقلاب و ولایت باید سربازی کرد، وقتی در دیدار با رهبر انقلاب افرادی از وضع موجود ابراز نگرانی کردند که رهبر انقلاب فرمودند بگویید که نگران نباشند.
وی عنوان کرد: ما باید به تکلیف خود به احسن وجه عمل کنیم و حوزه های علمیه که استوانه های تولید اندیشه، فکر، اندیشه و عقلانیت و معنویت هستند باید جدی کار کنند، امروز دنیا از نظر فکری و اندیشه ای متوجه قم است و اگر می خواهیم دنیا را مدیریت کنیم باید با فکر جهانی کار کنیم./1323/