پیکر حاح عبدالله طائب در قم تشییع شد
پیکر حاج عبدالله طائب ظهر امروز پس از طواف در حرم کریمه اهل بیت (ع) و اقامه نماز تشییع شد.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، پیکر حاج عبدالله طائب ظهر امروز پس از طواف در حرم کریمه اهل بیت(ع) و اقامه نماز تشییع شد.
پیکر آن مرحوم پس از اقامه نماز میت و انتقال به گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) با حضور علما، اساتید و طلاب و ارادتمندان آن فقید سعید به خاک سپرده شد.
آن فقیدِ سعید، با زهدی مثالزدنی و بیتعلّقی به زخارف دنیوی، همواره دلسوز محرومان و غمخوارِ مردم بود و شخصیتی انقلابی و ولایت مدار بود.
آن مرحوم نسبت به طلاب رسیدگی بسیار داشت و تعداد فراوانی از طلاب و روحانیان را در بیت خودش ماوا و مسکن داد و برایشان پدری کرد.
گفتنی است، مراسم ترحیم حاج عبدالله طائب امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینه شهدای قم برگزار می شود.
نگاهی به زندگی پر افتخار مرحوم حاج عبدالله طائب
مرحوم حاج عبدالله طائب، یکی از فعالان و انقلابیون و یاران وفادار حضرت امام خمینی(ره) بود که سال ها قبل از وقایع سال 1342 به جمع مبارزان علیه ظلم و استبداد رژیم پهلوی پیوست.
او از دوازده سالگی تحت تربیت بزرگانی چون حاج شیخ مهدی معز الدوله، آیت الله خوشوقت و ایت الله حق شناس قرار داشت که تربیت این مردان الهی، از او شخصیتی متدین، حق خواه، صبور، قوی و مقاوم ساخت.
این آموزش های عالی و تربیت معنوی، در فعالیت های مخفی و مبارزات او علیه حکومت پهلوی به خوبی اثر خودش را نمایان کرد.
حاج عبدالله طائب، در کوران مبارزات، در کنار انقلابیون به نامی چون سید عباس و سید علی ابوترابی، سیدرضا دربندی، سیدعلی اندرزگو و سایر مبارزانی که خودشان را وقف انقلاب کرده بودند، قرار گرفت و در تمام تظاهرات مردمی که از سال 1342 تا پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت، حضور فعال و موثر داشت.
در سال 1352 با تهیه محلی برای اسکان طلاب تهرانی در شهر مقدس قم، سعی در فراهم آوردن امکانات مناسب برای این طلبه ها که دوتن از آنها فرزندان خود او بودند، داشت. از این جمع طلاب تعدادی در دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
پس از آمدن حضرت امام خمینی(ره) به ایران و پیروزی انقلاب اسلامی، به همراه پسران و یارانش در اسکان امام ره و حفاظت از محل استقرار ایشان نقش فعالی داشت و بعد از آن هم لحظه ای از خدمت به انقلاب غافل نشد.
در سال های پس از انقلاب هم با تمام توان در خدمت اهداف انقلاب بود تا اینکه در سال 1365و در عملیات کربلای 5، یکی از پسرانش یعنی حسین را، تقدیم اسلام کرد و افتخار پدر شهید بودن، بر سایر افتخاراتش افزوده شد.
او تا آخرین لحظه حیات، یار و همراه انقلاب اسلامی و امامین انقلاب بود و فرزندانی تربیت کرد که تا کنون لحظه ای از خدمت به اسلام و انقلاب غافل نشده اند و با تمام توان در راه حفظ ارزش های انقلاب اسلامی کوشیده و می کوشند.
ارسال نظرات