ضرورت بکارگیری ظرفیتهای سازمان تبلیغات اسلامی برای معرفی هرچه بیشتر مکتب اسلام
![هرمزگان](/Original/1397/04/09/IMG10325952.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر میرزایی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان امروز در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ضمن بیان جایگاه، اهمیت و نقش سازمان تبلیغات اسلامی در پیشبرد اهداف و ماموریت های حزه فرهنگ دینی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی نهادی مردمی و برخاسته از متن انقلاب اسلامی است.
وی افزود: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، سازمان تبلیغات اسلامی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را در سال های آغازین پیروزی انقلاب اسلامی تاسیس کردند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان در ادامه تصریح کرد: امروزه این دو نهاد مقدس در کنار هم و با استفاده از ظرفیت های یکدیگر در مسیر اشاعه فرهنگ غنی اسلام، تعمیق باورهای دینی و بیان زلال معارف اهل بیت(ع) کوشا هستند به گونه ای که مردم به عملکرد این دو نهاد به خصوص سازمان تبلیغات اسلامی امیدوارند.
حجت الاسلام میرزایی بیان داشت: سازمان تبلیغات اسلامی دارای ظرفیت های فراوانی از جمله علما و روحانیون، هیئات مذهبی، کانون های فرهنگی و انجمن های اسلامی است که می توان از این ظرفیت در راستای شناساندن هرچه بیشتر مکتب اسلام و اهل بیت(ع) بهره جست.
در ادامه این دیدار، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ابرازداشت: این اداره کل یکی از نهادهای انقلابی و مردمی است که تاکنون از امکانات و ظرفیت های خود در راستای رشد و اعتلای فرهنگ دینی، جذب مردم به مساجد و زمینه سازی برای تحقق آرمان های امام راحل و رهبری بهره جسته است.
وی افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان با بدنه مردمیب در ارتباط بوده و توانسته از وجود هیئات مذهبی، مداحان، کانون های فرهنگی و انجمن های اسلامی در جهت اطلاع رسانی دینی استفاده کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با توجه به ماهیت مردمی و دینی که داراست در دوره مدیریت جدید توانسته با ورود به فضای مجازی و مدیریت آن در مسیر هدایت و مدیریت هرچه بهتر برگزاری مراسم انقلابی اقدام کند./۸۵۱/د103/ب1