۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۵
کد خبر: ۵۶۷۷۵۲
نماینده خبرگان رهبری:

طلاب با مبانی تفسیر قرآن آشنا شوند

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی خواستار اهتمام طلاب علوم دینی در زمینه فراگیری تفسیر آیات قرآن شد و گفت: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند معارف الهی قرآن است.
محمدتقی پورمحمدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری امروز در چهارمین جلسه بررسی آخرین وصایای مولای متقیان علی(ع) که در حوزه علمیه مراغه برگزار شد، اظهار داشت: حضرت در لحظات پایانی عمر خود بر قرآن سفارش ویژه‌ای داشته است.

وی با اشاره به این‌که حضرت قرآن را عامل سعادت جامعه می‌داند و بر عمل به دستورات کلام الله مجید سفارش اکید دارد، خاطرنشان کرد: مولای متقیان در بخشی از وصیت خود به امت اسلامی توصیه می‌کند، «از خدا بترسید! درباره «قرآن»، نکند دیگران در عمل به قرآن بر شما پیشی گیرند!»

امام جمعه مراغه با ابراز تأسف از مهجوریت قرآن در میان خانواده‌ها ادامه داد: چرا مسلمانان باید در عمل به معارف قرآن از غیرمسلمان‌ها عقب بمانند، در حالی‌که اگر قرآن به معنای واقعی کلمه در جوامع اسلامی پیاده شود، شاهد عقب‌ماندگی، تهجر، کج‌اندیشی، اختلاف و تفرقه نخواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی گفت: امام علی(ع) در خطبه 182 نهج البلاغه می‌فرماید؛ کجایند آن برادرانم که قرآن را استوار کردند، تدبر در فرایض آیات الهی داشتند، سنت را احیا و بدعت را از میان بردند و کجایند برادرانی که به جهاد دعوت شدند و اجابت کردند.

وی افزود: به‌گونه‌ای نباشد که در مدارس، دانش‌آموزان و از دانشگاه‌ها، دانشجویان فارغ التحصیل شوند اما حتی قادر به روخوانی قرآن نیز نباشند، حوزه های علمیه و طلاب نیز باید اهتمام جدی به قرآن داشته باشند، جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند معارف الهی قرآن است.

نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری خواستار اهتمام طلاب علوم دینی در زمینه فراگیری تفسیر آیات قرآن شد و گفت: در شرایطی که جامعه تشنه معارف قرآنی و اسلامی است؛ عدم اشراف طلاب علوم دینی به مبانی قرآنی به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با بیان این‌که توصیه دیگر حضرت در وصیت‌نامه خود بر اهمیت نماز است، افزود: نماز شرط قبولی دیگر اعمال در قیامت است، نماز به عنوان عمود دین مطرح شده است، بدان معنا که اگر نماز نباشد خیمه اسلام برپا نخواهد بود./935/پ203/ب1

ارسال نظرات