۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۱
کد خبر: ۵۶۱۹۴۶

اولویت های معاونت فرهنگی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری در سال جاری تشریح شد

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری گفت: ساماندهی و به روزرسانی بانک اطلاعات دانش آموختگان مدارس علمیه خواهران استان از مهمترین اولویتهای سال جاری معاونت فرهنگی و تبلیغی است.
مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، فاطمه اسکندری، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در نخستین نشست شورای اداری کارکنان این مدیریت در سال جدید، با تبریک سالروز میلاد حضرت عباس(ع) و روز جانباز، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: حمایت از کالای ایرانی یک شعار به ظاهر اقتصادی است اما عملیاتی کردن این شعار نیازمند تحقق بسترهای فرهنگی در جامعه است.

اسکندری با تأکید بر اینکه حمایت از کالای ایرانی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود، تصریح کرد: فرهنگ جهت دهنده زندگی انسانها بوده و از طریق فرهنگ است که جامعه ای سازنده، پرتلاش، تولیدگر و یا جامعه ای مصرف کننده  ساخته می‌ شود.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه بهانه مقایسه کیفی اجناس یعنی منفعت طلبی شخصی که با منافع ملی جمع نمی شود، ادامه داد: اگر می خواهیم به رشد و پویایی همه جانبه برسیم و امور اقتصادی سامان داده شود باید منافع شخصی را فدای منافع ملی و کشور کنیم که اگر این شد سایر امور هم اصلاح می شود.

این مقام مسؤول در ادامه با تشریح مهمترین اولویتهای معاونت فرهنگی تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان ابراز کرد: ساماندهی و بروزرسانی بانک اطلاعات دانش آموختگان مدارس علمیه خواهران استان از مهمترین اولویتهای سال جاری معاونت فرهنگی و تبلیغی است.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه های مختلف ویژه طلاب در مرکز دانش آموختگان معاونت فرهنگی و تبلیغی این استان تصریح کرد: کارگروه تبلیغی در این مرکز مسؤولیت افزایش سطح مهارتی طلاب در زمینه های تبلیغی را برعهده دارد که این مهم با برگزاری دوره های مختلف آموزشی در عرصه های گوناگون برنامه ریزی و در طول سال اجرا می شود.

اسکندری با اشاره به تشکیل کارگروه شبهه زدایی زیر نظر مرکز دانش آموختگان این مدریت خاطرنشان کرد: این کارگروه با تشکیل جلسات پرس و پاسخ و با حضور کارشناسان فن و مشاوران خبره به رفع شبهات دینی طلاب در مدارس خواهد پرداخت.

وی برنامه ریزی جهت مهارت افزایی در سه زمینه مبلغان، پژوهش گران و اساتید را لازم و ضروری دانست و گفت: ان شاءالله با فعال کردن قرارگاه فرهنگی و تشکیل مرتب و مستمر جلسات این قرارگاه به نقطه ایده آل مدنظر نزدیک خواهیم شد./9457/پ203/ب1

ارسال نظرات