۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵
کد خبر: ۵۵۷۱۰۰
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان مطرح کرد؛

لزوم حراست از نوجوانان و جوانان در برابر شبهات فضای مجازی

حجت الاسلام و حائری با اشاره به ضرورت ورود به عرصه شبهات موجود در فضای مجازی، گفت: روحانیان و طلاب باید با برقراری ارتباط صحیح با نوجوانان و جوانان به دفع شبهات بپردازند.
حائری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد حجت الاسلام حائری شامگاه پنجشنبه در دیدار با طلاب مدرسه علمیه کریمه اهل بیت(س) گفت: یکی از مهم ترین موضوعاتی که در قرآن مطرح شده است الگو بودن اولیای الهی برای مومنان در مسیر دشوار هدایت الهی است. اگر اولیا خداوند نبودند بشر قطعا به گمراهی و ضلالت دچار می شد.

مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان با اشاره به اهمیت اصل ولایت در هدایت انسان ها افزود: رسیدن به سعادت بدون وجود ولایت معصومین(ع) محال است. وجه امتیاز مکتب تشیع با دیگر مکاتب وجود این اولیا الهی برای هدایت و دستگیری از مومنان است.

وی با برشمردن تفاوت گمراهان و مغضوبان درگاه الهی خاطر نشان کرد: ضالین به افرادی گفته می شود که در ضلالت و گمراهی خود غرق اند و کاری به دیگران ندارند، اما مغضوبان درگاه حق نه تنها خود در گمراهی به سر می برند بلکه می خواهند دیگران را هم به دایره گمراهی و معصیت خود بکشانند و جامعه و مردم را نیز بدبخت کنند. یهودیت صهیونیسم نمونه بارز این دسته از گمراهان است.

حجت الاسلام حائری با بیان اینکه طلاب باید فهم عمیقی نسبت به دین پیدا کنند تصریح کرد: اگر فهم طلاب از دین عمیق نباشد دشمن به راحتی با طرح شبهاتی در اذهان و قلوب مردم آنان را متحیر و از مسیر راست منحرف می کند. دشمنان انقلاب برای ایجاد شبهه در عقاید دینی مردم سرمایه گذاری زیادی کرده اند.

مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان با اشاره به فضیلت علم و عالم در دین افزود: روایات بسیاری در تجلیل از مقام علم و عالم بیان شده است به گونه ای که در یکی از روایات گفته شده است که نگاه کردن به درب منزل عالم عبادت است. در روایات دیگر نیز ذکر شده است که طالب علم به هنگام خروج از منزل برای کسب علم بر بال ملائکه قدم می گذارد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی فراهم شدن امکانات علم اندوزی برای طلاب است و باید از این امکانات به ویژه فضای مجازی بهترین استفاده را در نشر معارف دینی به عمل آورد.

حجت الاسلام حائری با بیان عدم یادگیری صحیح شیوه برقراری ارتباط با نوجوانان و جوانان به عنوان یکی از نقاط ضعف مبلغان دینی و روحانیان گفت: در روایات آمده است که بر شما باد که به دنبال جوانان و نوجوانان بروید. 

وی همچنین اظهار کرد: امروزه فضاهای مجازی تهدیدی جدی برای سلامت روح و جسم جوانان و نوجوانان محسوب می شود، به گونه ای که بسیاری از آنان را به رکود و بی تحرکی کشانده است و همچنین اذهان و قلوب پاک آنان را آلوده ساخته است.

مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان ادامه داد: روحانیان و طلاب باید به این عرصه ورود و اقدام به برقراری ارتباطات صحیح و سالم با جوانان و نوجوانان کنند تا خطر استفاده از این فضاها آنان را در بر نگیرد. همچنین برقراری ارتباطات فامیلی و همسایگی بهترین راه برای اشاعه فرهنگ دینی در میان جوانان و نوجوانان است./861/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات