۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷
کد خبر: ۵۵۵۴۲۳
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی:

رعایت حجاب به منزله دفاع از ولایت اهل بیت است

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی گفت: حضرت زهرا(س) در دفاع از ولایت از هزینه کردن جان خود نیز فروگذار نکردند و امروزه زنان باید با محافظت از حجابشان از ولایت اهل بیت(ع) دفاع کنند.
رفیعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در سخنرانی شب گذشته که در محفل فاطمی واقع در خیابان جی برگزار شد، گفت: شیعه مدیون تلاش های حضرت زهرا(ع) است.

وی در ابتدا افزود: کمالات انسان شامل دو نوع ذاتی و غیر ذاتی می شوند، از جمله صفات ذاتی فصاحت و حتی دارا بودن خرد و عقل می باشد که اصل وجود این دو در انسان به طور ذاتی و غیراختیاری است ولی قابل کم و زیاد شدن از طرف خود فرد می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب مصداقی از حدیث امام صادق(ع) هستند که می فرمایند، سه ویژگی هست که اگر در شخصی باشد کامل است، عقل و زیبایی و فصاحت در سخن که رهبر معظم هر سه ویژگی را دارا هستند.

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: این حدیث امام صادق(ع) مصداق های دیگری نیز دارد از جمله حضرت خدیجه(س) که گفته شده است زیباترین و عاقل ترین زن زمان خودش بود و کامل ترین تصمیم گیری و مدیریت را داشت.

استاد و پژوهشگر حوزه علمیه و دانشگاه با بیان این که دسته دوم کمالات انسان اکتسابی هستند، اظهار کرد: انسان از سوی صفات اکتسابی و غیراختیاری می تواند رشد کند و مانند سلمان به مقام منّا اهل البیت برسد، از جمله صفات اکتسابی عبادت و راستگویی است.

وی افزود: از جمله صفات ذاتی حضرت زهرا(س) عصمت، علم لدنی، دختر پیامبر(ص) بودن، همسر حضرت علی(ع) بودن است و بخش دوم صفاتشان مانند ایثار و حیا و عفت اختیاری است.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در ادامه افزود: منظور قرآن از معرفی پیامبر(ع) به عنوان اسوه حسنه، الگو بودن ایشان در صفات اکتسابی مثل عبادت، صداقت، امانتداری، و مکارم اخلاق حضرت محمد(ص) است.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی اظهار کرد: دفاع از ولایت و امامت را می توان از حضرت زهرا(س) آموخت، اگر ایشان بعد از رحلت پیامبر(ص) سکوت می کردند الان شیعه وجود نداشت و شیعه مدیون تلاش های حضرت زهرا(ع) است.

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه ابراز کرد: حضرت زهرا(س) پنج اقدام در دفاع از ولایت امیرالمؤمنین(ع) انجام دادند، اقدام اول را با سخن گفتن و ایراد خطبه فدک انجام دادند، در مرحله بعد حرکت کردند و به مدت چهل شب به منازل انصار و مهاجرین رفتند و ولایت را به آن ها گوشزد فرمودند.

وی افزود: سومین اقدام حضرت زهرا(س) در دفاع از ولایت تحریم کردن و مشخص کردن موضع و خط قرمز خود در برابر دشمنان بود، اقدام چهارم ایشان گریه کردن در معرض دید مردم و در مکان هایی مانند اُحد و بقیع بود تا بدین واسطه هم از لحاظ عاطفی و هم از لحاظ سیاسی مردمولایت را متذکر شوند و دائماً می فرمودند من برای از دست دادن پدرم و مظلومیت امیرالمؤمنان(ع) گریه می کنم.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در پایان گفت: پنجمین گامی که حضرت زهرا(س) برداشتند هزینه کردن جانشان در دفاع از ولایت بود و امروزه زنان باید با رعایت حجاب خود برای ولایت هزینه کنند، با نماز اول وقت، عدم رباخوری و کم فروشی و ساده گرفتن در ازدواج نیز می توان همراه و همیار ولایت شد./867/پ203/ب1

ارسال نظرات