۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۵۳۸۶۸۷
رییس اوقاف بندرعباس خبر داد؛

رشد ۲۵ درصدی درآمد موقوفات در بندرعباس

رییس اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس از رشد ۲۵ درصدی درآمدهای موقوفات در این شهرستان خبر داد و گفت: ۴۶ سند رقبه اعم از (صدور سند اولیه یا تک برگی) در شهرستان بندرعباس اخذ شد.
حجت الاسلام آزادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام مصطفی آزادی رییس اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس امروز در نشست با فرماندار این شهرستان ضمن ارائه گزارش عملکرد اداره اوقاف بندرعباس از رشد 70 درصد پیشرفت برنامه های این نهاد در سال جاری خبر داد.

وی همچنین از اجرای 1500 متر مربع کار عمرانی در بندرعباس خبرداد و افزود: 100 هزارمربع پروژه سرمایه گذاری نیز در شهرستان بندرعباس در دست اجراست.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس تصریح کرد: موقوفه گله داری واقع در بلوار 22 بهمن شهرستان بندرعباس با بیش از 5 هزار متر مربع زیربنا در دو ماه آینده افتتاح و به بهره برداری می رسد.

حجت الاسلام آزادی از رشد 25 درصدی درآمدها خبر داد و گفت: قریب به 30 درصد در اجرای امینانه نیات واقفان رشد داشته ایم.

وی همچنین از اجرای بیش از 7 میلیارد تومان اجرای نیات واقفان در بندرعباس خبرداد و ابراز داشت: با هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی که از منویات مقام معظم رهبری است، برنامه های فرهنگی اعم از آرامش بهاری و بصیرت عاشورایی در بقاع متبرکه اجرا شده است.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس با اشاره به برنامه های قرآنی از برگزاری سه برنامه محوری از شبکه های سراسری خبرداد و تصریح کرد: 1800 متربی و قرآن آموزان در 8 پایگاه، آموزش های قرآنی را فرا می گیرند.

حجت الاسلام آزادی بیان کرد: مسابقات شهرستانی با کمیت و کیفیت بهتری نسبت به سال قبل برگزار شد و شهرستان بندرعباس بیشترین آمار شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی را از آن خود کرد.

وی از اخذ 46 سند رقبه اعم از (صدور سند اولیه یا تک برگی) در شهرستان بندرعباس خبرداد و گفت: در بهره وری و به روز کردن درآمدها، سعی کردیم اقدامات مناسبی انجام دهیم.

در ادامه این نشست، احمد پویافر فرماندار بندرعباس، مدیریت اداره اوقاف و اور خیریه این شهرستان را یکی از مدیران شاخص معرفی کرد و گفت: با توجه به نوع فعالیت فرهنگی و اعتقادی، اداره اوقاف و امور خیریه توانسته عملکرد مناسب و قابل تقدیری را در سطح شهرستان بندرعباس داشته باشد.

پویافر ادامه داد: همچنین اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بندرعباس در حوزه قرآنی نیز فعالیت های خوبی انجام داده است.

فرماندار بندرعباس با تاکید بر اینکه برای خروجی بهتر برنامه ها باید از علم روز بیشتر بهره برد تصریح کرد: اداره اوقاف و امور خیریه بندرعباس، فعالیت های خوبی را به جامعه مخاطب که عامه مردم هستند ارائه داده است./851/پ203/ب1

ارسال نظرات