روش های جذب گروه های تکفیری در جامعه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، حجت الاسلام عبدالله علي بخشي، استاد حوزه و دانشگاه ظهر امروز در سالن ابن سینای همدان در نخستين كارگاه تخصصي آشنايي با گروههاي تكفيري و وهابي اظهار داشت: راهبردهای گروه های تکفیری در حوزه جنگ نرم تمرکز بر آموزش و اختلاف افکنی در بین سنی و شیعه است.
وی با اشاره به فعالیت گسترده گروه های تکفیری در کشور اظهار داشت: در استان همدان و در غرب کشور تکفیری ها در حال فعالیت هستند.
حجت الاسلام علی بخشی افزود: آموزش مبارزه با کفر و شرک و تعیین مصادیق آنها اعم از حاکمان، طاغوت ها و کسانی که از دولت های آنان تبعیت می کنند از دیگر برنامه های آنان است.
وی ادامه داد: هر چند در زمینه تسلیحات بسیار قوی بوده ایم ولی در برخی مصادیق دچار غرور شدیم و خداوند هر گاه انسان دچار غرور شود انسان را با درک خسران به خود متوجه خواهد کرد.
استاد علوم استراتژیک ابراز داشت: در حوزه نظامی و امنیتی دست برتر را داریم اما در حوزه فرهنگی دچار آسیب های فروانی شدیم و دشمن توانست به راحتی فکر خود را در کشور وارد کند.
وی اظهار داشت: امروز گروه های تکفیری نقطه قوت آموزشی خود را بر روی مساله توحید متمرکز کرده اند و جبهه مقابل با آن را به آنان نشان می دهند و همه حاکمان بلاد اسلامی را کافر می دانند.
حجت الاسلام علی بخشی افزود: هر کسی که در برابر آنها بی تفاوت باشد و آنها را کافر خطاب نکند کافر است و بر روی مساله هجرت بسیار تکیه می کنند و به همین دلیل از سراسر جهان داوطلب دارند.
وی در پایان با اشاره به اعتقادات تکفیری ها در جامعه گفت: جهاد را رکن اساسی اسلام می دانند و کسی که جهاد را قبول نداشته باشد مسلمان نمی دانند، آنان صبر، ایثار و جهاد و دیگر مسائل را در حوزه تکفیری خود با مصادیق اوائل اسلام تطبیق می دهند./۹۷۹/پ۲۰۲/ب۱