۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸
کد خبر: ۵۱۶۵۱۱
مدیر مرکز فقهی مدیریت اسلامی:

اقتصاد مقاومتی داروی شفابخش اقتصاد بیمار کشور است

حجت الاسلام والمسلمین قوامی با تأکید بر این که اقتصاد ایران از بیماری رنج می‌برد، گفت: اقتصاد مقاومتی داروی شفابخش اقتصاد کشور است.
قوامی

حجت الاسلام والمسلمین سید صمصام الدین قوامی، مدیر مرکز فقهی مدیریت اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، بیان داشت: شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی و همچنین شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی، یکی از مهم‌ترین عوامل مقاوم‌سازی اقتصاد ایران است.

حجت الاسلام والمسلمین قوامی با قرائت آیه «أَطْعَمَهُمْ مِنْ جُوعٍ، آمَنَهُمْ مِنْ خَوْفٍ»، اظهار داشت: ضعف اقتصاد‌ یک جامعه از بارز‌ترین دلایل گرسنگی است، به همین دلیل است که خداوند در آیه 4 سوره قریش بر رفع گرسنگی تأکید می‌کند.

وی با اشاره به این که اقتصاد مقاومتی برنامه‌ای بر اساس اسلام و انقلاب است و می‌تواند منجر به استقلال اقتصادی کشور شود، تصریح کرد: مدیران و مسؤولان مدام می‌گویند؛ برای خروج از بحران اقتصادی ایران نیاز به راهنمایی‌های رهبر معظم انقلاب دارند در حالی که معظم‌له طرح اقتصاد مقاومتی را ارائه کرده‌اند و سال‌ها است که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تهیه و ابلاغ شده است و بیش از هفت سال از آن می‌گذرد اما اقدامی درخور شأن این طرح انجام نشده است.  

امام جمعه پردیسان ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب با گذشت سال‌ها از بحران اقتصادی جمهوری اسلامی ایران از اقدامات انجام شده رضایت ندارند، چرا که یا هیچ اقدامی نشده است یا آن که پروژه‌ها به صورت ناقص و نیمه‌کاره رها شده‌اند.

وی با تأکید بر این که اقتصاد ایران از بیماری رنج می‌برد، گفت: اقتصاد مقاومتی داروی شفابخش اقتصاد کشور است که درمان را از تبدیل بانکداری ربوی به بانکداری اسلامی آغاز می‌کند.

مدیر مرکز فقهی مدیریت اسلامی با اشاره به نارضایتی مراجع‌ عظام تقلید از شیوه بانکداری در ایران، تصریح کرد: بانکداری در کشور مخلوط به ربا است و گسترش آن به سبب عدم توجه به مؤلفه‌های بانکداری اسلامی تدوین شده در اقتصاد مقاومتی است.

وی با گلایه از واردات بسیار زیاد کالاهای غیر‌ایرانی، افزود: رسانه‌ها، دلسوزان کشور و متخصصان اقتصادی شبانه روز فرهنگ‌سازی می‌کنند تا مردم از کالای ایرانی استفاده کنند، اما زمانی که وارد بازار می‌شویم می‌بینیم 85 درصد کالا‌های آن خارجی است؛ این در حالی است که مشابه داخلی آن با کیفیتی بهتر یا هم سطح در داخل کشور تولید می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین قوامی اظهار داشت: در گذشته مبارزه میان کشور‌ها با حمله سربازان دو کشور به مرز‌های خاکی و درگیری نظامی انجام می‌شد، ولی امروزه جنگ میان کشور‌ها دیگر با تسلیحات نظامی صورت نمی‌گیرد بلکه با تصرف و در اختیار گرفتن بازار‌ها است که می‌توان کشوری را به زانو در آورد و آن وادار به تسلیم شدن کرد.

وی تسخیر بازار کشوری را به منزله تسخیر کل آن کشور ارزیابی کرد و ابراز داشت: اگر تولیدکنندگان ایرانی محصولات با کیفیتی تولید نکنند تا قابل رقابت با محصولات خارجی باشد، تولید کنندگان خارجی وارد بازار ایران شده و آن را تسخیر خواهند کرد.

امام جمعه پردیسان با بیان این که مردم مقهور تولیدات غربی شده‌اند، گفت: زمانی که خرید کالای خارجی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و نشانه بروز بودن و از علایم برتری بر سایرین تلقی گردد، کارخانه‌های بزرگ و کوچک ایرانی تعطیل شده و جوانان ایرانی بیکار می‌شوند.

وی برخورد با مفاسد اقتصادی را یکی دیگر از راه‌های پیشرفت اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین عواملی که اقتصاد چین را تبدیل به اقتصاد اول جهان می‌کند برخود قاطعانه با مفسدان اقتصادی است.

مدیر مرکز فقهی مدیریت اسلامی تصریح کرد: علاوه بر فرهنگ‌سازی برای خرید کالاهای ایرانی ضروری است تا سه قوه به دنبال قانون‌گذاری در این امر مهم نیز باشند تا از واردات کالای‌های خارجی که مشابه داخلی آن وجود دارد، ممانعت شود./878/۳۰۲/ب2

ارسال نظرات