نماز جمعه بلندگوی دین است
![امام جمعه خرم آباد](/Original/1395/06/02/IMG12012171.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، بعداز ظهر امروز در گردهمایی ائمه جمعه لرستان که با حضور اعضای ستاد نماز جمعه برگزار شد، گفت: نماز جمعه از پایگاه های مهم ولایت است.
وی با بیان اینکه اعضای ستاد نماز جمعه یاران امام جمعه به شمار می آیند، افزود: اعضای ستادهای نماز جمعه بازوان خوبی برای امام جمعه هستند.
نماینده ولی فقیه در لرستان از اعضای ستاد نماز جمعه به عنوان نیروهای مخلص، مؤمن و متعهد شهر یا کرد و اظهار داشت: این افراد بدون هیچ چشم داشتی در برگزاری مناسب نماز جمعه تلاش می کنند.
وی در ادامه از ستادهای نماز جمعه به عنوان اتاق فکر نماز جمعه یاد کرد و گفت: در این ستادها هدایت و جهت دهی کارهای فرهنگی صورت می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با تأکید بر ضرورت جذب جوان گرایی در ستادهای نماز جمعه خاطرنشان کرد: ستادها باید به عناصر مخلص و مؤمن با محوریت امام جمعه مجهز شوند.
امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه جوانان دارای روحیه مناسب برای اجرای کارهای فرهنگی هستند، تصریح کرد: از توانایی و حضور این جوانان باید در پیشبرد کارها بهره مند شد.
وی از نماز جمعه به عنوان قرارگاه فرهنگی یاد کرد و اظهار داشت: نماز جمعه آمیخته با دیانت و سیاست بوده و بلندگوی دین است./9459/پ202/ب1