۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۵
کد خبر: ۵۰۷۵۱۳
مدیرکل کمیته امدادهرمزگان:

آمادگی شورای زکات هرمزگان برای دریافت زکات فطره

مدیرکل کمیته امدادهرمزگان از آمادگی شورای زکات استان برای دریافت زکات فطره در استان خبر داد وگفت: در سال گذشته نیز ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال زکات فطره در استان جمع آوری شده است.
الهیاری هرمزگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، علی الهیاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان امروز در نشست خبری با اشاره به اهمیت پرداخت زکات فطره در جامعه اسلامی گفت: براساس فتوای مراجع تقلید اولویت هزینه زکات فطریه برای نیازمندان جامعه است که در همین راستا کمیته امداد با اذن امام راحل عظیم الشان، مقام معظم رهبری و مراجع تقلید نسبت به جمع آوری وجوهات فطریه مردم معتقد استان و رساندن آن به دست نیازمندان اعلام آمادگی می کند.

وی با بیان این‌که زکات فطره یک نوع ادای دین و صدقه واجب است که آثار صدقه را دارد، افزود: پرداخت زکات فطره براساس برخی روایات سبب قبولی روزه و عبادات ماه رمضان می‌شود و شخص را تا ماه رمضان آینده بیمه می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان همچنین به آثار اخروی و دنیوی پرداخت زکات فطره اشاره کرد و گفت: اگر زکات فطره با برنامه‌ریزی مناسب و به روش صحیحی جمع‌آوری شود و به دست فقرای واقعی برسد، یکی از راه‌های بزرگ فقرزدایی است.

الهیاری به احکام و اهمیت پرداخت زکات فطره اشاره کرد و با بیان این‌که پرداخت زکات فطره سبب مهر قبولی اعمال، بیمه شدن تا سال آینده و تأمین نیازهای نیازمندان می‌شود، تکمیل روزه ماه مبارک رمضان را به فطریه و عدم پرداخت آن در صورت توانایی را سبب محروم شدن از فضایل این ماه دانست.

وی از آمادگی شورای زکات در سراسر این استان برای جمع آوری زکات فطره خبر داد و ابراز داشت: بر اساس هماهنگی کلی در سطح ملی، شوراهای زکات در سراسر کشور متولی جمع آوری زکات روزه داران است و از ساعات نخستین روز عید سعید فطر، پایگاه های جمع آوری در محل برگزاری نماز عید فطر دایر خواهد شد.

دبیر شورای زکات استان هرمزگان افزود: علاوه بر این پایگاه ها، همه دفاتر کمیته امداد  امام خمینی(ره) و مراکز نیکوکاری وابسته به این نهاد نیز آماده دریافت زکات فطره مردم روزه دار هستند.

الهیاری ادامه داد: بر اساس شناسایی که از نیازمندان استان انجام شده است، کل زکات در روز جمع آوری توسط مسؤولان کمیته امداد امام و هیات امناء مساجد برگزاری نماز عید فطر بین نیازمندان همان منطقه توزیع می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به داشتن اطلاعات جامع از نیازمندان سطح استان، کمیته امداد امام (ره) می تواند در هدایت زکات فطره مردم به سمت خانواده های نیازمند سطح استان با نهایت سرعت و دقت عمل کند.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان تصریح کرد:  سال گذشته ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال زکات فطره در استان جمع آوری شد که توسط مجموعه کمیته امداد بین نیازمندان توزیع شد.
 
الهیاری درباره نحوه پرداخت زکات فطره گفت: علاوه بر پایگاه های نیکوکاری، مردم عزیز می توانند از طریق سامانه تلفن گویای ۳۲۸۸-۰۷۶ در سراسر استان نسبت به پرداخت زکات فطره خود اقدام کنند.
 
دبیر شورای زکات استان هرمزگان در پایان افزود: انتقال از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۹۰۱۱۰۸۱۹ نزد بانک صادرات به نام وجوهات امانی و شرعی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان و همچنین از طریق پورتال کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز می توانند به صورت الکترونیکی زکات فطره خود را پرداخت کنند./851/
۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات