۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲
کد خبر: ۵۰۳۷۱۹
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری:

حضور آگاهانه طلاب حوزه های علمیه خواهران در عرصه فضای مجازی ضروری است

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری حضور آگاهانه طلاب حوزه های علمیه خواهران در عرصه فضای مجازی را ضروری بیان کرد و گفت: ایجاد امنیت و پیشگیری از جرایم و آسیبهای فضای مجازی، دفاع از استقلال و پیشرفت کشور است که همگان نسبت به آن وظیفه دارند.
 فضای مجازی کشور

خانم فاطمه اسکندری، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به اینکه انحصار قدرت سایبری در دست کشورهای بزرگ و توسعه یافته است و آنها در تلاش هستند از این انحصار برای سلب استقلال کشورهای دیگر استفاده کنند، گفت: ایجاد امنیت و پیشگیری از جرایم و آسیبهای فضای مجازی، دفاع از استقلال و پیشرفت کشور است که همگان نسبت به آن وظیفه دارند.

وی با اشاره به این جمله رهبر معظم انقلاب که فرمودند: «فضای مجازی به اندازه انقلاب اهمیت دارد»، افزود: اگر از فضای مجازی غافل شویم و نیروهای مؤمن و انقلابی این میدان را خالی کنند، به یقین ضربه خواهیم خورد؛ بنابراین هر کس به اندازه وسع و توان و هنر خود باید در این میدان حضور یابد.

اسکندری حضور آگاهانه طلاب حوزه های علمیه خواهران در عرصه فضای مجازی را لازم و ضروری بیان کرد و ادامه داد: افسران این جبهه باید با شناخت مسائل کلان، شناسایی دشمن و کشف اهداف او، طراحی جامع انجام دهند و بر اساس این طراحی حرکت کنند.

وی با تأکید بر اینکه دشمن به دنبال جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است، ابراز کرد: فضای مجازی یکی از مهمترین بسترهایی است که دشمن برای رسیدن به اهداف شوم خود دنبال می کند و همه توان خود را معطوف این عرصه کرده است؛ بنابراین طلاب و روحانیان نیز باید با همه توان در این عرصه حضور داشته باشند و به رفع شبهات دینی که در حال ترویج است، پاسخ دهند.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری در ادامه با تشریح مهمترین برنامه های حوزه های علمیه خواهران این استان، خاطرنشان کرد: تولید محتوای دینی و انتشار در فضای مجازی، تبلیغ گروهی و چهره به چهره در فضای مجازی با تشکیل گروه های پاسخگویی به شبهات دینی به منظور مقابله و پاسخگویی سریع به شبهات ضد دین در فضای مجازی از مهمترین اقدامات طلاب خواهر مدارس علمیه این استان است.

این مقام مسؤول صیانت از بنیه فرهنگی و اعتقادی کاربران فضای مجازی را ضروری دانست و افزود: آگاهی و تخصص، لازمه کار کردن در فضای مجازی است که در این راستا نیز دوره های مختلف آموزشی و مهارت افزایی از سوی مدارس برای طلاب خواهر برنامه ریزی شده است.

اسکندری، استفاده از ظرفیت مساجد برای آگاهی بخشی به جوانان در این راستا را مؤثر و کاربردی دانست و گفت: در این رابطه با همکاری کانون های فرهنگی هنری مساجد، از ظرفیت طلاب خواهر به عنوان رابط در مساجد استفاده شده است که انشالله در آینده با برگزاری دوره های مختلف در راستای فضای مجازی اقدامات بهتری نیز صورت خواهد گرفت./302/9457/ب1

ارسال نظرات