لازمه فعاليت هاي فرهنگي صبر و استقامت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامي تبار جمعه شب بعد از نماز مغرب و عشاء در جلسه تفسير قرآن كه در مسجد آيت الله رضوي كاشاني در خيابان ملامحسن فيض كاشاني برگزار شد، در ادامه توضيح آيات 5 تا 22 سوره مباركه انسان، گفت: آيات اوليه اين سوره اشاره به خلقت انسان داشت و در ادامه وضعيت كفار در قيامت و مقام ابرار در بهشت را بيان كرد.
وي افزود: انبيای الهي بعد از بعثت پيامبراكرم(ص) هميشه با مخالفت كفار و سردمداران كفر و جور و ستم و كساني كه اهل رياست و قدرت بودند روبرو بودند و هميشه در حال مبارزه با انبيای الهي بودند و علت آن نيز اين بود كه پيام بعثت با منافع آنها سازگار نبود و رسالت انبياء هميشه در مقابل رياست و قدرت و ظلم آنها قرار داشته است، از اين رو آنها هميشه در مقابل جبهه حق از جمله پيامبر اكرم(ص) قرار داشتند.
حجت الاسلام اسلامي تبار گفت: رسالت پيامبراكرم(ص) هميشه با رياست و ثروت اندوزي آنها سازگاري نداشت، بنابراين هميشه در حال مبارزه بودند و در اين مبارزه كتاب آسماني پيامبراكرم(ص) را هدف تيرهاي تهمت خود قرار مي دادند و گاهي قرآن را شعر و گاهي سحر و دروغ مي دانستند و اينگونه پيامبراكرم(ص) و قرآن تضعيف مي كردند و اين در حالي بود كه خداوند نيز به هر مناسبتي پيامبراكرم(ص) را ياري و كمك مي كرد.
امام جمعه موقت كاشان اظهار داشت: بعد از تهمت هايي كه كفار به پيامبر اكرم(ص) زدند، خداوند در آيات 23 و 24 سوره انسان، به رسول گرامي اسلام مي فرمايد ‹‹إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنا عَلَيْکَ الْقُرْآنَ تَنْزيلاً›› ناراحت نباش ما قرآن را برتو نازل كرديم و اين قرآن شعر و سحر و بافته ذهن خودت و ديگران نيست.
حجت الاسلام اسلامي تبار گفت: خداوند در اين آيه پاسخ كفار را مي دهد و از پيامبراكرم(ص) حمايت ميكند و مي فرمايد ‹‹فَاصْبِرْ لِحُکْمِ رَبِّکَ›› اكنون كه ما قرآن را بر تو نازل كرديم براي تبليغ آن نيز بايد صبر داشته باشي، بنابراين از اين جا به بعد خداوند 5 تا 6 دستور براي راهنمايي و كمك به پيامبراكرم(ص) مي دهد تا از چه روش هايي استفاده كند تا بتواند رسالت الهي را درست تبليغ كند.
وي يادآور شد: اين چند آيه راه را به انسان نشان مي دهد تا چگونه به مقاماتي كه در 22 آيه قبل براي توصيف ابرار بيان ميكند و اين نقشه راه براي همه كساني است كه علم هدايت الهي را بر دوش دارند و به دنبال هدايت مردم به سوي خدا هستند، از اين رو اين آيات رفتار كسي را كه داعيه رهبري را دارد بيان مي كند كه راس همه آنها پيامبراكرم(ص) و همه رهبران ديني هستند چون همه رهبران الهي با مشكل تقابل جبهه حق و باطل روبرو بودند.
امام جمعه موقت كاشان ادامه داد: خداوند مي فرمايد ‹‹فَاصْبِرْ لِحُکْمِ رَبِّکَ وَ لا تُطِعْ مِنْهُمْ آثِماً أَوْ کَفُوراً›› براي تبليغ حكم خدا صبرو استقامت داشته باش چرا كه كاري كه پيامبراكرم(ص) مي خواست انجام دهد، كار فرهنگي بود و كار فرهنگي كه دير بازده است با مشكلات زيادي روبرو است.
حجت الاسلام اسلامي تبار در ادامه لازمه فعاليت هاي فرهنگي را صبر و حوصله و استقامت دانست و اظهار داشت: خداوند به پيامبر اكرم(ص) مي فرمايد قرآن نسخه الهي و براي هدايت و ارشاد است و براي هدايت و ارشاد و تبليغ آن نيازبه صبر است.
وي افزود: اولين شرط هدايت و ارشاد مردم و يك رهبر ديني صبر و استقامت و بردباري است، بنابراين خداوند به پيامبر اكرم(ص) مي فرمايد، در مسير تبليغ توحيد دشمنان اسلام تلاش خواهند كرد تا در تو نفوذ كنند و تو را بخرند و مجبور به سازش كنند.
امام جمعه موقت كاشان يادآور شد: كفار به پيامبر اعلام كردند اگر با ما سازش كني و با ما كنار بيايي هر آنچه را كه اراده كني برايت فراهم خواهيم كرد، اما پيامبر فرمود، اگر خورشيد را در يك دست و ماه را در دست ديگرم قرار دهيد من دست از راه خود و دين خود برنخواهم داشت.
وي افزود: يكي از برنامه هاي دشمنان دين و انقلاب نفوذ در رهبران ديني و انقلابي از راه هاي تطميع است، بنابراين رهبر دين هم بايد صبر و استقامت داشته باشد و هم با دشمنان دين سازش نكند و خط بطلان بر سازشكاري با دشمنان دين بكشد./1307/202/ب2