۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۳
کد خبر: ۴۸۹۶۶۱

«جایزه جهانی خدمت به اسلام» به حامی اصلی تروریست‎ها

پادشاه عربستان سعودی در حالی جایزه جهانی خدمت به اسلام را از سوی یک مرکز اسلامی در این کشور دریافت کرد که بسیاری از فعالان و کشورهای جهان وی را عامل اصلی حمایت ازتروریسم در منطقه و ایجاد تفرقه بین کشورهای اسلامی و مسلمانان می دانند.
جنایت عربستان در یمن

به گزارش خبرگزاری رسا، روزنامه عکاظ عربستان در شماره روز چهارشنبه پنجم آوریل 2017 نوشت که یک مرکز اسلامی در عربستان جایزه جهانی ملک فیصل برای خدمت به اسلام را به دلیل آنچه خدمت به حرمین شریفین و زائران آن، اهتمام به سیره نبوی، حمایت از اطلس تاریحی سیره نبوی، تلاش برای ایجاد وحدت بین مسلمانان به منظور مبارزه با شرایط دشوار امت اسلامی عربی خوانده شده را به ملک سلمان اعطا کرد.

اعطای جایزه جهانی خدمت به پادشاه عربستان حالی است که جنگنده های وابسته به ارتش وی روزانه دهها زن و کودک و غیرنظامی را در یمن می کشند.

جنگ یمن در حال حاضر وارد سومین سال خود شده است. براساس گزارش های سازمان ملل متحد از زمان شروع حملات هوایی ائتلاف بین المللی به سرکردگی عربستان سعودی برای بازگرداندن 'عبد ربه منصور هادی' رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، 12هزار و 500 نفر که بیشتر آنها را غیرنظامیان تشکلیل می دهند کشته و 42 هزار و 500 نفر زخمی و هفت میلیون نفر با خطر گرسنگی قحطی مواجهند.

صندوق حمایت از کودکان (یونیسف) وابسته به سازمان ملل نیز روز سه شنبه گزارش داد که وبا و بیماری های ناشی از فقدان آب آشامیدنی سالم و خدمات بهداشتی در یمن رو به افزایش یافته و به همین دلیل هر 10 دقیقه یک کودک در یمن جان خود را از دست می دهد.

به طور میانگین هر ماه، 100 نفر در جنگ یمن جان خود را از دست می‌دهند که اکثر این قربانیان بر اثر تجاوز و حملات هوایی ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به خاک و خون کشیده می شوند.

در پی دو سال تجاوز عربستان به یمن، این کشور در آستانه قحطی قرار گرفته است. از 22 استان یمن، 7 استان در حالت فوق العاده 4 قرار دارند که یک سطح قبل از اعلام قحطی است.

جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی هفدهم مهر ماه گذشته، یک مراسم عزاداری در صنعا پایتخت این کشور را هدف قرار دادند که در پی این جنایت، بیش از 700 یمنی به شهادت رسیده و یا زخمی شدند.

جان باختن دست کم 29 تن در بمباران یکی از اردوگاه‌های آوارگان، کشته شدن بیش از30 نفر در حمله هوایی به کارخانه لبنیات نزدیک بندر الحدیده، کشته شدن 60 غیرنظامی در شهر زبیده، جان باختن نزدیک به 70 تن در بازار در روستای مثلث عاهم، حمله به مراسم عروسی استان ذمار که 100 کشته و زخمی بر جا گذاشت، و کشته شدن 25 غیرنظامی در حملات هوایی به یک زندانی در شهر عبس، از جمله پرتلفات ترین حملات ائتلاف متجاوز سعودی به یمن به شمار می‌رود.

عربستان سعودی و همپیمانانش در طول دو سال گذشته، بارها مناطق مختلف مسکونی یمن را با بمب‌های ممنوعه همچون بمب‌های خوشه‌ای هدف قرار دادند.

عربستان سعودی همچنین در زمان پادشاهی ملک سلمان به طور گسترده از جنگ داخلی سوریه و مخالفان مسلح و تروریست های این کشور حمایت کرده و با پشتیبانی نظامی و تقویت مالی تروریست ها و حمایت از مخالفان در ریاض به تنش ها و کشتارها و به نتیجه نرسیدن مذاکرات صلح سوریه دامن زده است.

بحرین نیز از سال 2011 تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی و سرکوب شهروندان شیعیه این کشور که خواستار حقوق مساوی در این کشور هستند از سوی نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه و مزدوران عربستانی و چند کشور مرتجع عرب مواجه است. مقام های بحرین بارها به نقش موثر عربستان در سرکوب شهروندان این کشور اذعان کرده است. این کشور در روزهای گذشته با محاکمه شهروندان معترض در دادگاههای نظامی موافقت کرد.

در عراق نیز بر اثر دخالت های ریاض در امور داخلی این کشور و تنش و تفرقه در میان نیروهای عراقی که در حال نبرد با گروه تروریستی داعش بودند باعث شد که بغداد 'ثامر السهبان' شفیر عربستان را که پس از 25 سال قطع رابطه ریاض و بغداد وارد عراق شده بود بیرون کند و تاکنون سفیری برای آن در بغداد تعیین نشده است.

حیدرالعبادی روز گذشته در گفت و گو با شبکه المیادین گفت: سخن گفت درباره رابطه نزدیک با ریاض هنوز زود است. بسیاری از اتباع سعودی عملیات تروریستی را در عراق به اجرا درآوردند و عراقی ها حق دارند که گمان کنند عربستان از تروریسم حمایت می کند.

در زمینه امور حج نیز در دو سال گذشته عربستان کارشکنی ها و قصور جدی داشته است.سقوط جرثقیل در مکه در خلال پروژه توسعه مسجدالحرام روز جمعه ۲۰ شهریورماه ۱۳۹۴ (۱۱ سپتامبر ۲۰۱۵) باعث مرگ ۱۰۷ نفر و جراحت ۲۳۸ نفر شد.

همچنین در همین سال فاجعه منا در ۲ مهر ۱۳۹۴ ( ۲۴ سپتامبر ۲۰۱۵ میلادی) همزمان با عید قربان در مراسم رمی جمرات در در منطقهه منا شهر مکه، عربستان سعودی رخ داد. ازدحام حجاج باعث کشته شدن دست‌کم ۲٬۲۳۶ نفر شد.

در مورد مساله فلسطین نیز که مهم ترین مساله جهان اسلام است عربستان سعودی نقش تاثیر گذاری نداشته بلکه در گروه کشورهای میانه رو و سازشکار با رژیم صهیونیستی است. مسؤولان عالی رتبه این کشور بارها به صورت آشکار و پنهان با مسؤولان رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی دیدار کرده اند و همکاری های با این رژیم در پشت پرده دارند.

بنابراین با این سابقه و عملکرد عربستان سعودی، این تنها خود این کشور است که از اقدامات مسؤولان خود تمجید و قدردانی به عمل می آورد، در حالی که سیاست های تنش آمیز و مرتجع این کشور و مسؤولان آن هیچ گاه از سوی مردم جهان و صاحبان فکر و صلح طلب مورد تمجید نیست./847/ب101/ف

منبع: ایرنا

ارسال نظرات