۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۴۷۵۳۵۹
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران:

حرکت نکردن برخی از مسؤولان در مسیر ولایت عامل مشکلات جامعه است

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه تشکیل حکومت شبه معصوم با تربیت و تزکیه مدیران و مسؤولانی که در کنار ولایت فقیه فعالیت می‌کنند میسر می‌شود، گفت: مشکل جامعه امروز ما این است که با وجود اینکه ولایت فقیه عادل حاکم هست اما کارگزاران این نظام همگی گرایش واحدی به سوی ولایت فقیه ندارند.
سیدشهاب‌الدین چاوشی معاون سیاسی استانداری تهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، چاوشی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران، امروز در نهمین جلسه شورای اداری شهرستان ری که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: نظریه افلاطون یکی از قدیمی‌ترین نظریه های سیاسی در باب حکومت است که حکومت را یا از آن حکیمان دانسته و یا متعلق به زمامداران حکیم بیان می‌کند.

وی حکومت را امری واجب برای جامعه بشری بیان کرد و اظهار داشت: پایداری و نظم در جامعه با وجود حکومت میسر می‌شود جامعه‌ای که فاقد حکومت باشد متزلزل و سست خواهد بود، حکومت سعادت بشر را تضمین می‌کند.

چاوشی حاکمیت را از آن خداوند متعال دانست و عنوان کرد: سعادت و سرنگونی بشر از سوی خودش کسب می‌شود پذیرش حاکمان جور بشر را به سمت و سوی نابودی و حکومت الهی جامعه را به مسیر سعادت هدایت می‌کند.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه امام راحل فرمودند: حاکمان در عصر غیبت باید حداکثر تشابه را به حضرات معصومین(ع) داشته باشند، گفت: عالمان و فقهای جامع الشرایط در عصر غیبت وظیفه هدایت مردم را بر عهده دارند و امروز شبیه‌ترین فرد در گفتار و رفتار به معصوم ولی فقیه است.

وی با تاکید بر اینکه حکومت شبه معصوم با تربیت و تزکیه مدیران و مسؤولانی که در کنار ولایت فقیه فعالیت می‌کنند تشکیل می‌شود، اظهار داشت: مشکل جامعه امروز ما این است که با وجود اینکه ولی فقیه عادل حاکم هست اما کارگزاران این نظام همگی گرایش واحدی به سوی ولایت فقیه ندارند.

چاوشی با بیان اینکه مردم انقلاب کردند تا حکومت معصومین را برقرار کنند زیرا عدالت را در مکتب اسلام می‌بینند و بر اساس حکومت علوی هم حساب کشی خواهند شد، تصریح کرد: افراشته بودن حکومت الهی با حاکم شدن قوانین الهی در جامعه محقق خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: وحدت در جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است./202/813/ب1

ارسال نظرات