۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۴۶۹۹۹۵
امام جمعه آوج:

وظیفه اندیشمندان تبلیغ واقعیات در جامعه است

حجت الاسلام هاشمی با بیان این که وظیفه اندیشمندان تبلیغ واقعیات در جامعه است، گفت: باید به نیروهای کارآمد و شایسته سمت های اجرایی داده شود، دولتمردان با حاشیه پردازی از واقعیت های جامعه فاصله گرفته‌اند.
سید ضیاء الدین هاشمی

حجت الاسلام سید ضیاءالدین هاشمی، امام جمعه آوج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، هدف رسانه‌های غربی را ناکارآمد معرفی کردن نظام اسلامی دانست و گفت: دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به نظام اسلامی و حرکت انقلاب ناامید و افکار عمومی را برای تغییر در ماهیت نظام منحرف کند.

وی در ادامه افزود: نظام اسلامی ایران الگویی برای کشورهای اسلامی است و دشمن می‌خواهد نظام اسلامی را ناکارآمد معرفی کند تا کشورهای دیگر این نظام را به عنوان الگو نپذیرند.

نماینده ولی فقیه در آوج با بیان اینکه نظام اسلامی پیشرفتهای بسیاری در سطح دنیا داشته است، تأکید کرد: علما، اندیشمندان و اصحاب رسانه مسؤولیت سنگینی بر عهده دارند آنها باید پیشرفتها و موفقیتهای نظام اسلامی را برای ملت تشریح و برای مردم تبیین کنند که وجود مشکلات ضعف انقلاب نبوده بلکه به خاطر توطئه‌های دشمنان بوده است.

امام جمعه آوج تصریح کرد: مسؤولان انتصابی و انتخابی باید از نیروهای بابرنامه، توانمند و هماهنگ با آرمانهای انقلاب گزینش شوند چون این افراد در عمل کارآمدی بیشتری دارند و به فکر مادیات، جناح و حزب خود نیستند.

حجت الاسلام هاشمی ضعف مدیریتی را موجب مشکلات معیشتی مردم دانست و عنوان کرد: باید به نیروهای کارآمد و شایسته سمت های اجرایی داده شود، دولتمردان با حاشیه پردازی از واقعیت های جامعه فاصله گرفته‌اند.

وی در ادامه اضافه کرد: مادی گرایی و میل به تعلقات دنیایی موجب شده مسؤولان و دولتمردان نسبت به فقر حاکم در جامعه بی تفاوت باشند و ارزشها و آرمانهای انقلاب را زیر پا بگذارند.

نماینده ولی فقیه در آوج با اشاره به پیشرفتهای اقتصادی، خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب در زمینه کشاورزی و ابعاد آن محتاج بیگانگان بودیم اما اکنون در تولیدات داخلی به خودکفایی رسیده‌ایم، در صنعت نیروگاه سازی، هسته‌ای، نظامی و علمی گام های بزرگی برداشته‌ایم.

امام جمعه آوج در پایان گفت: دولتمردان باید برای پیشرفت نظام اسلامی مطابق با فرمایشات رهبر معظم انقلاب حرکت کنند و از انجام حرکت های خودسرانه پرهیز و نگاه خود را به توانمندی ها و تولیدات داخلی بیشتر کنند و از اعتماد به بیگانگان دست بردارند و بپذیرند که دشمنان هیچ وقت مساعدتی به ما نخواهند کرد./955/302/ب2

ارسال نظرات