انتشار فرخوان مقالات کنگره ملی «شیخ صدوق»
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه، احمد توانا، معاون اجتماعی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان، اظهار کرد: یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه جامعه کارگران، پنج شنبه، دوم دی ماه سال جاری در استان همدان برگزار شد.
وی افزود: این مسابقات ویژه جامعه کار و تلاش استان همدان که شامل کارگران، کارفرمایان، تعاونگران و خانوادههای تحت پوشش تأمین اجتماعی و بهزیستی استان همدان است در ۶ رشته ترتیل، مفاهیم، قرائت و حفظ ۱۰، ۲۰ و حفظ کل برگزار شد.
توانا اضافه کرد: یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم با حضور ۱۵۰ شرکت کننده و حضور داوران مجرب استان در محل مرکز آموزش علمی کاربردی اداره کل برگزار شد، مرحله کشوری این مسابقات نیز در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
معاون اجتماعی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان ترویج و نهادینه کردن فرهنگ علوم قرآنی در بین کارگران و واحدهای تولیدی و اشاعه فرهنگ قرآنی در جامعه کارگری و تعاونگران، بهرهمندی آنان از پیام آسمانی، ارتقاء سطح آگاهی آنها از مفاهیم قرآنی و ایجاد فضای معنوی در سطح زندگی و محل کار این قشر پرتلاش و آشنایی هر چه بیشتر این قشر از جامعه با کلام خداوند از مهمترین اهداف برگزاری این مسابقات عنوان کرد.
انتشار فرخوان مقالات کنگره ملی «شیخ صدوق»
کنگره ملی "شیخ صدوق" در چهار بخش آثار علمی (فراخوان مقاله)، آثار ادبی (شعر، داستان کوتاه، خاطره، دلنوشته، قطعه ادبی)، آثار هنری(عکس، گرافیک، تایپوگرافی، لوگو و نقاشی) و آثار مجازی(سایت، وبلاگ و فضای مجازی) اعلام فراخوان کرد.
بنا براین گزارش دبیرخانه کنگره ملی "شیخ صدوق" با هدف آشنایی بیشتر با ابعاد شخصیتی و سیره شیخ صدوق، معرفی آثار فاخر و ارزشمند این عالم، نمودار ساختن زوایای پنهان شخصیتی ایشان، لزوم آشنایی و ارتباط بیشتر نسل جوان با آستانهای متبرکه و حیات فکری سیاسی علمای قدیم و در نهایت الگوگیری از سیره شخصیتی عالمای بزرگ شیعه در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی فراخوان این کنگره را اعلام کرد.
علاقهمندان به شرکت در این کنگره تا سیام دیماه فرصت خواهند داشت تا آثار خود را از طریق سایت کنگره به آدرس سایت کنگره irconference.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مراسم اختتامیه نخستین کنگره ملی شیخ صدوق به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران، اداره اوقاف و امور خیریه شهر ری، موسسه راه ناتمام و با همکاری آستان شیخ صدوق (ره) نیمه اول اسفندماه جاری در تهران برگزار خواهد شد.
مرحوم شیخ صدوق از بزرگترین شخصیتهای جهان اسلام و شیعه و از برجستهترین چهرههای درخشان علم و فضیلت است تا جایی که شیخ بهایی لقب «رئیس المحدّثین» را برای ایشان برگزیده است، شان و جایگاه این عالم اینقدر عالی است که پیکر این عالم پس از ۸۰۰ سال سالم مشاهده شده است.
کذب بودن ادعای مالکیت قدمگاه امیرالمؤمنین(ع)
مدتی پیش شایعهای در فضای مجازی منتشر شد که حکایت از آن داشت، فردی ادعا کرده محل مربوط به قدمگاه امیرالمومنین(ع) ایذه متعلق به قبر پدربزرگ اوست!
حجتالاسلام قدرتالله گودرزی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ایذه خوزستان در خصوص انتشار بعضی شایعات در رابطه با قدمگاه امیرالمؤمنین(ع) این شهرستان با اشاره به اینکه در متن شایعات بیان شده «امامزاده امیرالمؤمنین»، گفت: همین باعث میشود که این شایعه کذب باشد.
وی با بیان اینکه در بخش دیگری از متن شایعه آمده است که مدعی از آمریکا آمده است و ادعا میکند که مزار پدربزرگ او به عنوان امامزاده در این بقعه استفاده شده است، افزود: در حال حاضر نیز هیچ مزاری در این قدمگاه وجود ندارد.
گودرزی با اشاره به اینکه تا به حال کسی ادعایی در خصوص مالکیت زمین این بقعه نداشته است، افزود: این فرد نیز یک فرد خیالی است و وجود خارجی ندارد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ایذه گفت: زمین این بقعه در سال ۱۳۹۲ با شماره الف- ۹۲/۵۴۰۵۳۲ به نام قدمگاه امیرالمؤمنین(ع) ایذه به ثبت رسیده است و سند تکبرگ آن نیز اخذ شده است.
وی گفت: جهت اخذ این سند طبق استعلامی که از سوی اداره ثبت اسناد و املاک انجام شده است در تاریخ ۱۳۳۹ نیز سندی با همین نام نیز وجود دارد پس ادعایی در خصوص مالکیت این زمین وجود ندارد.
برخی موقوفات حدود 50 سال رها هستند
حجتالاسلام عبدالله واحدی با اشاره به راهاندازی سامانه جامع اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه از سال 90 به بعد افزود: در سال گذشته، دو هزار و 600 فقره سند اجاره موقوفات تنظیم شده است که درآمد آن افزایش چشمگیری نسبت به سالهای قبل داشت.
وی بیان کرد: از دیگر فعالیتهای اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، شناسایی موقوفات در سالهای اخیر بوده که بیش از 40 مورد شناسایی صورت گرفته است؛ برخی از موقوفات حدود 50 سال رها بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان به پروژه باغ انجیر سمنان اشاره کرد و بیان داشت: پروژه باغ انجیر سمنان با 15 هکتار زمین درآمد فعلیاش، سه میلیون تومان با نیت کمک به فقرا و ایتام است که این پروژه ده ساله در اختیار سرمایهگذار قرار میگیرد و بعد از سال دهم با درآمد قابل توجه در اختیار اوقاف قرار میگیرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان در ادامه به فعالیت حوزه فرهنگی و اجتماعی حوزه وقف در استان اشاره کرد و افزود: اطلاعرسانی اصحاب رسانه در سالهای اخیر موجب گسترش هر چه بیشتر فرهنگ وقف در جامعه شده و از سال 91 به بعد هر ساله بیش از 100 وقف جدید معرفی شدند که 15 برابر میزان وقف جدید افزایش داشت.
بیمارستانهای موقوفه باعث دلگرمی بیماران می شود
رضا جباری هافبک سابق پرسپولیس درمان سرطان را بسیار سخت دانست و افزود: در درمان این افراد، باید آنها را همراهی کنیم.
وی گفت: سرطان بیماریی است که درمان میشود اما به سختی و این درمان سخت بیمار را اذیت میکند ضمن اینکه هزینههای درمان آن بسیار بالا است.
هافبک سابق پرسپولیس گفت: تا جایی که اطلاع دارم هزینههای درمان بسیار زیاد است و خیلی از خانوادهها را به زیر خط فقر میکشاند.
وی موضوع وقف در سلامت را مهم دانست و گفت: این موضوع میتواند هزینههای درمان را کاهش دهد، چرا که با بیمارستانها موقوفه بیماران میتوانند دلگرم شوند.
جباری به احداث بیمارستان تخصصی سرطان اشاره کرد و گفت: ساخت چنین بیمارستانی با اوراق وقفی خیلی اتفاق خوبی است و به بیماران کمک زیادی میکند.
وی وقف را از جمله اقدامات خیر عنوان کرد و افزود: با هرچه میتوانیم مردم را برای شرکت در امور خیر تشویق کنیم.
هافبک سابق پرسپولیس با دعوت مردم به انجام امور خیر گفت: یکی از این امور همین ساخت بیمارستان با اوراق وقفی است که امیدوارم بیشتر در کشور انجام گیرد./1325/303/ب3