۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۹
کد خبر: ۴۶۶۸۹۵
استاد حوزه علمیه:

دنیای اسلام نیازمند شناخت حقیقی جبهه دشمن است

استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه دنیای اسلام امروز به شناخت حقیقی جبهه دشمن امت اسلامی احتیاج دارد، گفت: عده ای برای نابودی اسلام هزینه های هنگفتی را صرف و مسلمانان را به برادرکشی واداشته و با پوشش خبری این کشتارها موجی از اسلام هراسی را در جهان به راه انداخته اند.
حجت الاسلام موئینه

حجت الاسلام کاظم موئینه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، ضمن تبریک ایام ولادت حضرت محمد(ص) و هفته وحدت گفت: سيره پيامبر اعظم (ص)‌، راهكارهاي فراوان و مختلفي را براي تحقق وحدت امت اسلامي ارائه داده است.

وی افزود: پيامبر با ورود به مدينه با ايجاد پيمان ميان اوس و خزرج وحدت اسلامي را تحقق بخشيد و با تحريك احساسات ملي و ديني وحدت جامعه آن زمان را بيمه كرد.

مدرس حوزه علمیه حاجی آباد در ادامه تصریح کرد: حضرت رسول اکرم(ص) با ايجاد قراردادهاي اخوت و برادري در ميان مهاجر و انصار، اخوت و برادري را از راهبردهاي اساسي در راستاي تحقق وحدت اسلامي مطرح کرد که يكي ازكارآمدترين راهكارها بوده است.

وی با تاکید بر اینکه دنیای اسلام امروز به شناخت حقیقی جبهه دشمن امت اسلامی احتیاج دارد افزود: عده ای برای نابودی اسلام هزینه های هنگفتی را صرف و مسلمانان را به برادرکشی واداشته و با پوشش خبری این کشتارها موجی از اسلام هراسی را در جهان به راه انداخته اند.

حجت الاسلام موئینه با اشاره به کلام گهربار مقام معظم رهبری مبتنی بر تحلیل صحیح مسائل گفت: به فرموده معظم له، دنیای اسلام به روی آوردن به اندیشه، تفکر، عادت کردن به اندیشیدن نیاز دارد و مسلمانان نیز باید مسائل را درست تحلیل کنند.

مدرس حوزه های علمیه حاجی آباد با تاکید بر اینکه امروز امت اسلام احتیاج به اندیشیدن دارد گفت: نه شیعه کنونی به درد اسلام می خورد و نه اهل سنت آمریکایی، باید از این اختلافات عقیدتی و جزئی عبور کرد.

وی با بیان اینکه وحدت امت اسلامي از اصول و ارزش هاي مورد تأكيد پيامبراعظم(ص) بوده است تصریح کرد: از منظر آن حضرت، عزّت و اقتدار همه جانبه مسلمانان در پرتوي وحدت و همبستگي، در برابر دشمنان مشترك است.

حجت الاسلام موئینه، میلاد پیامبر اکرم(ص) را بشارت رحمت و وحدت بر جهانیان دانست و گفت: رسول خدا نه تنها برای کسانی که به ایشان اسلام آوردند توصیه به وحدت و یکپارچگی می کرد بلکه به کسانی که اهل کتاب و غیرمسلمان بودند تاکید بر وحدت و یکپارچگی داشت./302/851/ب1

ارسال نظرات