ناتوانی در حل مشکلات جهان عامل اصلی رجوع به اسلام است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، فیلیپ اشپونری ناظر دائمی و رییس هیأت نمایندگی کمیته بین المللی صلیب سرخ در سازمان ملل در مراسم اختتامیه دومین همایش اسلام و حقوق بین المللی بشر دوستانه که در سالن همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به درگیریهای کشورهای منطقه گفت: در کشورهای منطقه نظیر عراق، سوریه، یمن و لیبی شاهد مناقشاتی هستیم که ظاهرا تمامی ندارد و حقوق بشر در این مناقشات به شدت زیر پا گذاشته می شود.
وی افزود: بیشتر مناقشات در عصر کنونی پس از جنگ جهانی دوم رخ داده است. باوجود شرایط کنونی جهان هر لحظه آماده اتفاقات جدیدی در کشورهای مختلف هستیم.
ناظر دائمی و رییس هیأت نمایندگی کمیته بین المللی صلیب سرخ در سازمان ملل متحد تصریح کرد: متاسفانه بیشتر اعضای سازمان ملل متحد از حق وتو استفاده می کنند و این مساله سبب شده که قوانین تصویب شده در این سازمان به نتیجه نرسد و کار سازمان ملل متحد در جا زده شود. با وجود این حق وتوها کسانی که درپی کارهای انسان دوستانه هستند همیشه در انتظار قوانینی برای شروع فعالیت های خود خواهند ماند.
وی با بیان اینکه اگر دائما افراد به قانون توجه نکنند قانون توان خود را از دست می دهد اظهار داشت: البته ما نمی توانیم دست و روی دست بگذاریم که مشکلات در جهان افزایش یابد و با وجود مشکلات مختلف به فعالیتهایمان ادامه میدهیم. برگزاری چنین کنفرانسهایی با هدف پیشرفت فعالیتهای کمیته صلیب سرخ صورت میگیرد.
ناظر دائم صلیب سرخ ادامه داد: محافظت از جان پزشکان بدون مرز و حامیان حقوق بشر در جنگها یکی از موضوعات مهم جلسات و کمیتههای صلیب سرخ است. قطعنامه 2206 نتیجه تلاش های ما در کمیته صلیب سرخ است.
وی ابراز داشت: ما باید میزان مسؤولیت پذیری خود را افزایش دهیم و کسانی که قدرت سیاسی دارند را تشویق کنیم که با ما همکاری کنند. ما حتی گاهی مجبوریم سراغ گروه های تروریستی برویم و با آنها صحبت کنیم که به جنگ پایان دهند.
فیلیپ اشپونری گفت: ما گاهی در صلیب سرخ احساس ضعف می کنیم زیرا مشکلات خیلی بزرگ است و کاری از دست ما بر نمی آید ولی با این حال به تلاش خود ادامه می دهیم تا از پس این چالش ها بر بیایم از این رو سراغ اسلام آمدیم تا از مشترکات اسلام و قوانین بین المللی استفاده کنیم و جهان را از بحران نجات دهیم./994/202/ب3