۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷
کد خبر: ۴۶۵۰۶۳
مدرس حوزه علمیه:

اجبار فرزندان به نماز و مسائل دینی نتیجه عکس می دهد

استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه والدین باید در تربیت دینی فرزندان از اجبار در عمل صرف نظر کنند، گفت: اجبار فرزندان به نماز و مسائل دینی نتیجه عکس می دهد و نوعی دلزدگی و ایجاد فاصله را فراهم می کند.
حجت الاسلام دروپشی

حجت الاسلام جلیل درویشی استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به علل عدم ترویج فرهنگ نماز در جامعه، گفت: متاسفانه اقامه فرهنگ نماز در دانشگاه ها و مدارس با چالش هایی روبروست و باید با توجه به هجمه های فرهنگی از سوی دشمنان گستاخ نظام در این راستا چاره اندیشی شود.

وی، خانواده، مدرسه و دانشگاه را سه مرکز مهم برای رشد و تعالی فرهنگ نماز قلمداد کرد و افزود: بدون شک این سه مرکز، تاثیر سازنده ای می توانند در احیا و اقامه این فریضه واجب و مهم الهی ایفا کنند و هریک متاسفانه تا کنون نتوانستند به وظائف خود به خوبی عمل کنند.

استاد حوزه بر تحکیم روابط بین فرزندان و والدین به منظور تاثیر پذیری تاکید و همچنین انتخاب دوست را مهم ترین عامل در این زمینه عنوان کرد و افزود: والدین از طریق رفتارهای تشویقی و متناسب با نیاز فرزندان می توانند بر رفتارهای ناپسند جوانان مثل رفت و آمد با دوستان ناباب و هرگونه رفتارهای دیگر غلبه کنند و از استمرار این رویه در فرزندان جلوگیری و حضور در کتابخانه و مطالعات درسی، ورزش، حضور در مجالس مذهبی و غیر ذلک را زمینه ساز گرایش نماز به جوانان کنند.

حجت الاسلام درویشی، ارزیابی مقایسه ای در بین جوانان درباره ارائه راحل های مفید و موثر را در راستای ترویج فرهنگ نماز در بین جوانان ضروری توصیف کرد و گفت: نتایج خوبی از سوی تحلیلگران در این زمینه به عمل آمده که نشان از آن دارد که دانش آموزان و جوانان از نماز استقبال می کنند و اینگونه اقدامات بی تاثیر نخواهد بود.

وی، بی توجهی به جوانان در امر نماز را عامل ابتلای آنان به مفاسد اجتماعی برشمرد و افزود: انسان ذاتا میل و رغبت به دین و مسائل دینی دارد و بسیاری از مسائل  سبب می شود دلزدگی و ایجاد فاصله شود.

مدرس دانشگاه، با تاکید بر اینکه والدین باید در تربیت دینی فرزندان از اجبار در عمل صرف نظر کنند گفت: اجبار فرزندان به نماز و مسائل دینی نتیجه عکس می دهد و دلزدگی و ایجاد فاصله را فراهم می کند.

حجت الاسلام درویشی بر استمرار جلسات نماز در مدارس و دانشگاه ها تاکید کرد و برگزاری کلاس های مباحث دینی قبل از وقت نماز مهم خواند و خاطر نشان ساخت: این مهم می تواند کوشش راسخی برای رفع معضلات گوناگون در فرد ایجاد کند و آمادگی اغنای روحی و معنوی آنان فراهم شود.

وی تصریح کرد: خانواده هایی که از طفولیت فرزندان را با اقامه نماز آشنا  و ایمان مذهبی را در روح کودک زنده می کنند در دوران نوجوانی و جوانی فرزندان با هیچ گونه مشکلات اجتماعی و مذهبی فرزندانشان روبرو نیستند و بی شک تربیت صحیح فرزندان در همین مسائل مهم و حیاتی نهفته است./302/851/ب1

ارسال نظرات