برگزاری مراسم دهه سوم محرم با موضوع اجتماع مدافعان حرم در ساری
حجت الاسلام محمد قاسمی، امام جمعه موقت ساری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، از برگزاری مراسم ویژه دهه سوم ماه محرم در مصلای امام خمینی(ره) مرکز استان خبر داد.
وی با بیان این که دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران طبق سال های گذشته مراسم دهه سوم ماه محرم را با عنوان اجتماع مدافعان حرم برگزار می کند، افزود: این مراسم به مدت پنج شب از سه شنبه چهارم آبان ماه آغاز و تا هشتم آبان در مصلی امام خمینی(ره) ساری ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام قاسمی از حضور شخصیت های برجسته کشوری در این مراسم خبر داد و گفت: آیت الله حسینی بوشهری عضو شورای عالی حوزه علمیه، حجت الاسلام والمسلمین رییسی تولیت آستان قدس رضوی و حجت الاسلام رفیعی از جمله سخنرانان برجسته این مراسم معنوی هستند.
وی همچنین به حضور مداحان برجسته کشور در این مراسم اشاره کرد و افزود: سعید حدادیان، احمد واعظی، سید مجید بنی فاطمه، سید مهدی ميرداماد، سید محمد جوادی، احمد قدمی و محمدحسین حدادیان و حسین طاهری هر شب قبل از سخنرانی به مداحی میپردازند.
امام جمعه موقت ساری، مازندران را استانی علوی و پیرو مکتب اهل بیت(ع) معرفی کرد و گفت: مردم مناطق مختلف این استان هر ساله ماه محرم و صفر را با شکوه و عظمت خاصی برگزار می کنند و این نشان دهنده دلدادگی آنها به اهل بیت(ع) به ویژه امام حسین(ع) دارد.
وی افزود: واقعه عاشورا و قیام امام در کربلا، واقعهای عظیم بود که اکنون پس از گذشت یک هزار و 400 سال از آن رویداد هنوز از اذهان مردم مسلمان پاک نشده است و هر ساله به یاد شهدای کربلا به عزاداری پرداخته و آن حوادث را برای نسل جدید یادآوری می کنند تا اینگونه از نهضت امام حسین(ع) حراست کنند تا اسلام زنده بماند همانطور که همچنان بر پای درخت اسلام خون ریخته می شود تا دشمنان اسلام خوار و خفیف شده و استکبار جهانی از پای درآید و حقانیت اسلام تمام جهان را در بر گیرد.
امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه قیام امام حسین(ع) و نهضت عاشورا دارای پیامهای عبرتآموزی است، تصریح کرد: واقعه عظیم کربلا و قیام اباعبدالله الحسین(ع) مختص یک گروه، دین، مذهب و قبیله نبود بلکه تمام مسلمانان جهان باید از آن امام درس گرفته زیرا که امام حسین(ع) برای نجات جامعه بشریت و حفظ و حراست از اسلام و مبارزه با بدعت ها قیام کرد.
حجت الاسلام قاسمی دوام و بقای نهضت حسینی تا به امروز را به دلیل برگزاری برنامه ها و مراسم های باشکوه مردم در سال دانست و خاطرنشان کرد: این نهضت به دلیل عشق و علاقه مردم به سید و سالار شهیدان تا قیامت داوم و بقا خواهد داشت و هیچ گاه فراموش شدنی نیست.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که فرزندان انقلاب اسلامی نیز در هشت سال دفاع مقدس با بهره گیری از فرهنگ حسینی در برابر دشمنان تا دندان مسلح ایستادند و پیروز نبرد شدند، گفت: امروز نیز رمز ماندگاری انقلاب اسلامی و همچنین پیروزی در برابر مستبکران عالم ایستادگی و مقاومت با بهره گیری از فرهنگ ناب عاشورا است.
امام جمعه موقت ساری با بیان این که امروز نام و یاد امام حسین(ع) مرزها را در نوردیده و جهانی شده است، افزود: عظمت قیام حسینی به حدی است که هیچ کس یارای ایستادگی و مقابله در برابر عظمت آن را ندارد.
حجت الاسلام قاسمی با اشاره به این که امام حسین(ع) برای هدایت بشریت به مسیر درست زندگی قیام کردند و امر به معروف و نهی از منکر اصلی ترین پیام این نهضت است، خاطرنشان کرد: دفاع امام حسين(ع) از اصل اسلام و احياي احكام آن، رمز ماندگاري نهضت است.
وی با بیان این که امروز شناساندن فرهنگ عاشورا به اقشار مختلف جامعه بویژه جوانان و نوجوانان یک وظیفه است و جوانان و نوجوانان باید با فرهنگ عاشورایی آشنا شوند، افزود: اگر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ای نهادینه شود هیچ دشمنی جرأت حمله به آن کشور را نخواهد داشت و امروز مدافعان اسلام با تاسی از فرهنگ حسینی از حریم اسلام در مقابل داعش دفاع می کنند.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که امام حسین(ع) در برابر ظلم و ستم ایستادند و هدف ایشان دفاع از دین رسول خدا بود، افزود: معنویت حاصل از فرهنگ حسینی باید در طول زندگی ساری و جاری باشد و فرهنگ عاشورا باید در رفتار و زندگی جامعه نهادینه شود.
وی با اشاره به نهضت امام حسین(ع)، اظهار داشت: واقعه کربلا برای تحقق بخشیدن به بقای اسلام و بیداری مسلمانان در دو مرحله اتفاق افتاد، مرحله اول؛ قیام و شهادت که با فداکاری و ایستادگی امام و یارانش در مقابل بیداد و ستم انجام شد و مرحله دوم؛ پیام رسانی، بیدارگری و زنده نگه داشتن یاد و خاطره نهضت حسینی بود که این مرحله با رشادتهای حضرت زینب(س) به منصه ظهور رسید.
حجت الاسلام قاسمی با بیان این که درسی که امام حسین(ع) در واقعه عاشورا به جهانیان داد، درس ایثار، فداکاری، ازخودگذشتگی و شهادت بود، ادامه داد: امروز نیز مردم مسلمان باید از وی الگو گرفته و این خصوصیت را سرلوحه اعمال خود قرار دهند و با تأسی و پیروی از سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) در زنده نگه داشتن اسلام تلاش کنند و پرچم اسلام را بر فراز قله های کمال، سعادت و پیروزی برافراشته و از حقانیت به حق امام حسین(ع) حراست کنند و دِین خود را نسبت به اسلام ادا کنند./950/302/ب2