۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۴۴۶۸۴۱
رييس حوزه علميه آيت الله اعتمادي كاشاني:

احداث مدارس علمیه خواهران گامي بلند در عرصه مديريت فرهنگي است

رييس حوزه علميه آيت الله اعتمادي كاشاني گفت: رشد رو به افزايش ساخت مدارس علميه خواهران که عموماً به همت علما و مردم متدين و خير صورت گرفته است از رويشهاي انقلاب اسلامي بوده که نتيجه‌ به فعليت رسيدن ظرفيت قشر مؤمن و ديندار جامعه است.
حجت الاسلام والمسلمين حسن اعتمادي رييس حوزه علميه آيت الله اعتمادي كاشاني

حجت الاسلام والمسلمين حسن اعتمادي، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، گفت: مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران الزهرا(س) آيت الله اعتمادي كاشاني در راستاي تحقق رهنمودهاي رهبري و مراجع عظام تقليد و تحت اشراف و نظارت شوراي سياستگذاري حوزه‌هاي علميه خواهران با راهبرد اصلي گسترش و فراگير کردن آموزش علوم حوزوي، امکان تحصيل خواهران را در بيش از 440 مدرسه علميه در سراسر کشور فراهم كرده است.

وي با اشاره به اينكه، چندين سال است در شهرستان کاشان با درخواستهايي در رابطه با تحصيل علوم و معارف اسلامي بانوان در مقطع دبيرستان مواجه هستيم، گفت: حوزه‌هاي علميه خواهران موجود در شهرستان کاشان از مقطع ديپلم به بالا پذيرش مي‌کنند، از اين رو اين خلأ در رابطه با بانوان مقطع دبيرستان که علاقه‌مند به ادامه تحصيل در حوزه علميه بودند محسوس بود و اين نياز براي ما انگيزه‌اي شد تا اين مرکز را در کاشان ايجاد کنيم.

حجت الاسلام والمسلمين اعتماي اضافه كرد: با پيگيريهايي که انجام شد مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران مجوز فعاليت و پذيرش بانوان مقطع سيکل را اخذ و حوزه علميه الزهراء شروع به پذيرش طلاب خواهر در مقطع عمومي سطح دو ‹‹کارشناسي پيوسته›› کرد.

وي افرود: البته مدرک سيکل متعلق به نظام قديم است و در نظام جديد پس از اتمام پايه نهم دوره اول متوسطه از بانوان علاقه‌مند پذيرش به عمل مي‌آيد که به صورت حضوري و پاره وقت ‹‹بدون خوابگاه›› در اين مرکز آموزشي مشغول به تحصيل خواهند شد.

رييس حوزه علميه آيت الله اعتمادي كاشاني، پذيرش بدون آزمون کتبي بر اساس سوابق تحصيلي و برخورداري از تحصيل رايگان را از ويژگيهاي تحصيل در اين مرکز آموزشي‌ اعلام كرد و اظهار داشت: امروز يکي از مشکلات بانواني که قصد تحصيل دارند تامين هزينه‌هاي تحصيلي است، از اين رو براي بسياري از خانواده‌ها تامين هزينه تحصيلي سخت است.

حجت الاسلام والمسلمين اعتمادي يادآور شد: افزون بر تحصيل رايگان، مزايا و امکاناتي هم براي طلاب در نظر گرفته مي‌شود كه اعطاي مدرک تحصيلي معتبر کارشناسي ‹‹ليسانس›› پس از هفت سال تحصيل است كه مي‌توانند در مراکز عالي آموزشي تحصيلات خود را براي مقطع کارشناسي ارشد ادامه دهند.

وي افزود: طلاب در صورت تمايل مي توانند، تحصيلات عالي حوزوي را هم ادامه دهند و به عبارتي هم علوم حوزوي را فراگرفته‌اند و هم مدرک ديپلم و ليسانس را دريافت مي‌کنند و در طول مدت تحصيل هم ارتباط خوبي به عنوان مبلغه با اجتماع خواهند داشت، ضمن اينكه بهره‌مندي از کتابخانه‌هاي تخصصي و سايت اينترنتي و همچنين آموزش زبان خارجي از ديگر خدماتي است که طلاب از آن بهره‌مند خواهند شد.

رييس حوزه علميه آيت الله اعتمادي كاشاني، يکي از وظايف مهم اين مركز را ترويج فرهنگ و علوم اهل بيت(ع) در بخش مردان اعلام و عنوان كرد: در بخش خواهران نيز که بيش از نيمي از جامعه را تشکيل مي‌دهند احساس شد که بايد کار جدي صورت بگيرد از اين رو، تربيت کارشناسان ديني، مشاوران مذهبي، مبلغان کارآمد، معلم و مربيان معارف اسلامي و شناسايي و پرورش استعدادهاي برتر براي تحصيل در مقاطع بالاتر در دستور كار مركز قرار گرفت تا هر يک از طلاب بر اساس علاقه و استعداد خود بتوانند يک از اين اهداف را انتخاب و ادامه دهند.

حجت الاسلام والمسلمين اعتمادي در ادامه با يادآوري دلايل ورود آفات به مباحث فرهنگي در عرصه بانوان، گفت: افرادي كه در جلسات بانوان سخنراني مي‌کنند يا فاقد تخصص هستند و يا کارشناسان مذهبي در حوزه بانوان از لحاظ کمي و کيفي اندك هستند.

وي اظهار اميدواري كرد با استقبال بانوان بتوانيم در آينده کارشناساني در عرصه‌هاي گوناگون تدريس، تحقيق، تاليف و مديريت فرهنگي تربيت شوند، چرا كه مهم‌ترين رکن خانواده بانوان هستند و اگر در مديريت فرهنگي تخصصهاي لازم را فرابگيرند مي‌توانند در خانواده نقش موثرتري داشته باشند و اين تاثيرگذاري از خانواده شروع شده و تا سطح اجتماع ادامه خواهد داشت./301/1307/ب1

ارسال نظرات