حادثه هفتم تیر محصول پیوند لیبرالیسم، نفاق داخلی و استکبار جهانی بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در مراسمی که به مناسبت هفتم تیر در ساری برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر، گفت: هفتم تيرماه يادآور يكي از تلخترين حوادث ناگوار انقلاب اسلامي است كه با اتحاد جبهه نفاق و پشتيباني دشمنان داخلي و خارجي با هدف نابودي نظام مقدس جمهوري اسلامي طراحي و اجرا شد.
وی با بيان اين كه فاجعه هفتم تيرماه با هدف ضربه بر پايههاي قانونمند انقلاب اسلامي برنامهريزي شده بود، خاطرنشان کرد: اين واقعه نه تنها موجب تضعيف نظام اسلامي نشد بلكه مديريت هوشمندانه امام راحل پس از اين حادثه موجب استحكام بيش از پيش آن و اتحاد ملي شد.
استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه شهيد بهشتي را انديشمندي بزرگ، عالمي مجاهد و انساني متواضع خواند و اظهار داشت: شهادت شهيد بهشتي و 72 تن از يارانش پايههاي انقلاب اسلامي را محکم و مردم را نسبت به نظام مقدس جمهوري اسلامي استوارتر کرده است.
وی ادامه داد: آنچه که جوهره شخصيتي و فكري شهيد بهشتي را اعتلا بخشيد، مسؤوليتپذيري، تكيه مداوم بر مشاوره و سنجش برهاني بحثها و نظريهها بود.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران اظهار داشت: روح آزادانديشي هويت ثانويه اين شهيد بزرگوار شده بود، اما هنگامي آزادانديشي شهيد مظلوم نمايانتر و اثربخشتر مي شود كه اين خصوصيت كمنظير، بنيان و بستر رفتارها و نگرش هاي تشكيلاتي ايشان قرار ميگيرد.
وي با بيان اينکه حادثه هفتم تير و جنايت منافقان در اين روز هيچ گاه به دست فراموشي سپرده نخواهد شد، افزود: اين حادثه در نوع خود و تاريخ معاصر بشر ضايعه غير قابل جبران براي انقلاب اسلامي محسوب مي شود.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به کودتاها و ترورهاي شخصيتهاي بزرگ نظام مقدس جمهوري اسلامي، تصريح کرد: فاجعه هفتم تير از جمله ضرباتي بود که دشمن قصد داشت با به شهادت رساندن آيتالله بهشتي و يارانش مجلس را با مشکل مواجه کند.
وي بيان داشت: مزدوران داخلي به دستور اربابان غربي، اين جنايت هولناک را رقم زدند و مثل هميشه گمان کردند با شهادت اين افراد، انقلاب اسلامي از بين ميرود اما بر خلاف تصور غلط آنها اين حادثه مردم را به نظام وفادار تر کرد.
حجت الاسلام صادقی به آرمانها و اهداف شهيد بهشتي و يارانش و اقدامات ايشان در طول دوران انقلاب اسلامي پرداخت و گفت: زنده نگه داشتن ياد و خاطره ايشان و تبيين آرمانها و انديشههاي وي از وظايف اصلي ما است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران افزود: حادثه هفتم تير نه تنها نتوانست خللي در تداوم انقلاب اسلامي ايجاد كند بلكه سبب شد ملت ايران در راه رسيدن به اهداف بلند انقلاب و پاسداري از آن مصمم تر عمل كنند.
وي با اشاره به جنايات سازمان منافقان، استكبار جهاني به سركردگي آمريكا را از عوامل طراحي اين ترور ذكر كرد و تصريح كرد: استكبار جهاني پس از نااميدي از نفوذ در اركان قانوني جمهوري اسلامي موج جديدي از ترورها را براي از ميان برداشتن مهره هاي كليدي و كارآمد نظام آغاز كرد.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که آیتالله بهشتی سیدالشهدای انقلاب اسلامی در هفتم تیر ماه سال 60 به شهادت رسید، تصریح کرد: حادثه هفتم تیر محصول پیوند لیبرالیسم، نفاق داخلی و استکبار جهانی بود.
استاد حوزه علمیه مازندران به نقش حادثه هفتم تیر ماه سال 1360 در تکوین و تداوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: هفتم تیر ماه به انقلاب سوم معروف شده است.
حجت الاسلام صادقی به مناظره های به یادماندنی شهید بهشتی با سران گروههای الحادی و التقاطی اشاره کرد و گفت: مناظره های مذکور جلوهای بزرگ از اعتقاد، حقانیت و برتری اسلام در برابر مکتب های دیگر است.
وی ادامه داد: سجایای اخلاقی، صلابت نظم و بهرهگیری از دانش روز با پشتوانه فقهی موجب شد که امام راحل در فراغ شهید بهشتی مانند ابر ببارد و این شهید بزرگوار را یک امت بخواند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که امام راحل شهادت آیتالله بهشتی در برابر مظلومیت او را ناچیز خواند، اظهار داشت: حادثه هفتم تیر ضایعه جبرانناپذیری برای انقلاب بود، اما ماهیت منافقان خائن را آشکار کرد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، شهید بهشتی را تئوریسین و مغز متفکر انقلاب اسلامی معرفی کرد و افزود: شهید بهشتی در زمره شخصیتهای نادری است که مانند ستاره فروزان در انقلاب اسلامی میدرخشد.
وی خاطرنشان کرد: شهید مظلوم آیتالله دکتر بهشتی با داشتن علم، شجاعت، تقوا، فضیلت، قدرت استدلال و بحث با توجه به همه اتهامها و قدرت دفاع از خود و رسوا کردن حریفان برای حفظ ارزشهای دینی، حراست از انقلاب اسلامی، رعایت مصالح مسلمانان و حفظ وحدت علیوار مهر سکوت بر لب زد./950/202/ب2