۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۸
کد خبر: ۴۳۲۱۰۸
استاد حوزه و دانشگاه:

ترویج فرهنگ قرآنی زمینه ساز تعالی جامعه می شود

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که ضرورت دارد فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج دهیم، گفت: گسترش قرآن کریم برکات و دستاوردهای ارزشمند و گرانقدری برای جامعه دارد.
قرآن کریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام مهدی امینی، استاد حوزه و دانشگاه یکشنبه شب در محفل انس با قرآن نیروی انتظامی آمل گفت: ترویج فرهنگ قرآنی زمینه ساز تعالی جامعه می شود.

 

وی با بیان این که ضرورت دارد فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج دهیم، گفت: گسترش قرآن کریم برکات و دستاوردهای ارزشمند و گرانقدری برای جامعه دارد.

 

رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی آمل خاطرنشان کرد: باید از همه ظرفیت ها در راستای گسترش فرهنگ قرآنی استفاده شود تا بتوانیم جامعه اسلامی را در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان بیمه کنیم.

 

حجت الاسلام امینی ادامه داد: آرامش و آسایش همه مردم در گرو فعالیت ها و زحمات بی شائبه پرسنل خدوم و با ایمان نیروی انتظامی است که با تلاش ها و فداکاری های شبانه روزی خود این مهم را برای خانواده های ما به ارمغان آورده اند.

 

وی افزود: ما بر این عقیده ایم که مسائل فرهنگی و عقیدتی باید در میان همه کارکنان دولت به ویژه در میان پرسنل خدوم نیروی انتظامی که امنیت اجتماعی مردم را بر عهده دارند باید به نحو احسن آموزش داده شود تا با نهادینه شدن صفات بارز یک مومن انقلابی و مدافع اسلام و نظام الگوی مناسبی برای آحاد مردم در جامعه باشند.

 

رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی آمل بیان داشت: جامعه ما اکنون بیشتر از هر زمانی به آموزش و ترویج فرهنگ ناب محمدی در همه سطوح جامعه و زمینه های مختلف نیازمند است.

 

حجت الاسلام امینی با اشاره به وظایف عقیدتی سیاسی در نیروی انتظامی که  آموزش، تبلیغات، آگاه سازی سیاسی و نظارت و ارزشیابی است، عنوان داشت: در بخش آموزش به 3 قسمت اصلی و 6 قسمت جزئی تقسیم می شود که از قبیل برنامه ها و کلاس ها برای سربازان، آموزش چهره به چهره سربازان وظیفه 229 مورد، توانمند سازی کارکنان وظیفه 184 مورد و تعداد جلسات اخلاق کاربردی 4 مورد بوده است.

 

استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر این که افزون بر آموزش پرسنل توجه به خانواده های کارکنان در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: کلاس های بصیرت برای همسران و کلاس آموزش قرآنی تحت عنوان جلسات انس با قرآن خانواده که تاکنون جلسات آموزش همسران کارکنان یک دوره 6 جلسه ای برگزار شد.

 

حجت الاسلام امینی به برنامه های کلاس برای همکاران پایور از قبیل کلاس اخلاق کاربردی و کلاس حفظ و قرائت قرآن اشاره کرد و بیان داشت: تعداد جلسات آموزش قرآن 52 مورد، برگزاری 2 جلسه خانواده در روستاهای هشتل و شاهکتی، تعداد کلاس های آموزش روخوانی و روانخوانی 58 مورد، تعداد خانواده های شرکت کننده در کلاس حفظ  در سالجاری 32 مورد، تعداد نفرات حائز رتبه اعم از پرسنل و خانواده در مسابقات قرآن کریم استانی سال گذشته اعم از اذان ، ترتیل، قرائت و تفسیر 10 مورد، تعداد کارکنان و خانوادها درطرح حفظ قرآن درسال 95، 125مورد، تعداد نفرات حائز امتیاز قبولی درطرح حفظ خانواده ها درسال گذشته 59 مورد، تعداد جلسات ترتیل خوانی در ماه مبارک رمضان 6 مورد و دیگر فعالیت ها بوده است.

 

رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی آمل اظهارداشت: خوشبختانه در مسابقات ویژه استانی سرکار خانم ساره تیرزاده برنده جایزه ویژه و 10 نفر کمک هزینه سفربه کربلا که از این تعداد 5 نفر از سوی فرماندهی استان و 5 نفر از سوی فرماندهی شهرستان تقبل هزینه کرده است.

 

حجت الاسلام امینی به دیگر برنامه دایره تبلیغات در دوماهه سالجاری از قبیل مراسمات ملی و مذهبی 50 مورد، مراسم زیارت عاشورا 8 مورد، مراسم دعای توسل، کمیل و ندبه 24 مورد، نمازجماعت 175 مورد، حدیث اخلاقی 32 مورد، احکام 64 مورد، عیادت از بیماران 6 مورد، دیدار باخانواده های شهید و جانباز 49 مورد، مسابقه کتابخوانی و فرهنگی به مناسبت های مختلف 13مورد، مشاوره مذهبی برای خانواده و همکاران 220 مورد بوده است.

 

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: هرچه فرهنگ قرآن در نیروهای انتظامی گسترش یابد دانش و بینش معنوی کارکنان نیز افزایش یافته و در مقابل دشمن درونی و بیرونی مصون میشود.

 

رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی آمل ادامه داد: به منظور تعمیق و گسترش فرهنگ قرآن، فعالیت های قرآنی به صورت آموزش، محافل انس، آشنایی با مفاهیم و مسابقات از جدی ترین کارهای فرهنگی و معنوی نیروی انتظامی است./202/1314/ب1

ارسال نظرات