۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۸
کد خبر: ۴۲۶۸۰۶
در نشست «گفت و گوی دینی میان شیعه و کاتولیک» مطرح شد؛

کاتولیک ها تنها دانشکده دعا در جهان را دارند

رییس دانشگاه بین المللی کاتولیک در انگلستان گفت: درحال حاضر 120 نفر از چهل کشور در این دانشگاه کاتولیک از فرقه بندیکت زندگی رهبانی دارند و سبک زندگی برای آن‌‌ها در این مکان مورد تأکید است.
شیعه و کاتولیک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، پرفسور ولف، روحانی و رییس دانشگاه بین المللی کاتولیک در انگلستان در نشست «گفت و گوی دینی میان شیعه و کاتولیک» عصر امروز 25 اردیبهشت در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مسؤولیتی که پس از عیسی مسیح آغاز شد این بود که طرفدارانش مسیحیت را در خاورمیانه و به خصوص مناطق عرب نشین و یونان و روم باستان توسعه دهند.

 

وی با بیان این که عده زیادی بودند که می خواستند سخنان عیسی مسیح را در زندگی خودشان عینیت بدهند، افزود: این افراد می خواستند با آمیزه های عیسی مسیح زندگی کنند.

 

روحانی کاتولیک با بیان این که بکتیکها یکی از قدیمی ترین جوامع مسیحی هستند، اظهار کرد: امروز این گروه در مناطق مختلف جهان حضور پویا و فعال دارند چرا که فرقه هایی از مسیحیت بودند که در گذر زمان رو به افول رفتند.

 

وی با بیان این که در حال حاضر این فرقه از مسیحیت 7 هزار و 200 راهب برجسته در جهان دارد، تصریح کرد: در واقع این فرقه بندیکت عده ای از علاقه مندان مسیح هستند که می خواهند به طرز جدی و قاطعانه و تأکید بر روحانیت و آمیزه های خودشان زندگی کنند.

 

رییس دانشگاه بین المللی کاتولیک در انگلستان  گفت: بکتیک شخصیت معتدلی بود و بر اعتدال تأکید داشت و در واقع تفکراتش انسانی و مبتنی بر واقع بینی بود.

 

وی درباره افکار بکتیک بیان کرد: آنها دو اصل مهم دارند که یکی اینست که راهبان این فرقه باید به افراد ارایه خدمات کنند و نباید تنها کارشان دعا و عبادت باشد به طوری که آنها کار یدی و کارگری و فرشبافی هم باید انجام دهند تا تنبل نشوند.

 

روحانی کاتولیک با بیان این که هدف از این کار این است که آنها نباید سربار دیگران شوند، اظهار کرد:  آنها هم کار و هم دعا دارند و از طرفی صومعه ها باید خودشان درآمدزا باشند.

 

وی درادامه تبیین افکار این فرقه از کاتولیک گفت: آنها برای تعلیم فرزندان جامعه مکتب دارند به طوری که امروز بیش از 150 هزار دانش آموز در مدارس مربوط به آنان مشغول به تحصیل هستند که این مدارس الزاما دینی نیستند اما تعالیم دینی بخش مهمی از دروس آنها است.

 

رییس دانشگاه بین المللی کاتولیک در انگلستان گفت: درحال حاضر 120 نفر از چهل کشور در این دانشگاه کاتولیک از فرقه بندیکت زندگی رهبانی دارند و سبک زندگی برای آنها در این مکان مورد تأکید است.

 

وی ادامه داد: این فرقه سه دانشگاه در رشته های فلسفه شامل تخصص در فلسفه دین، دانشکده الهیات که تمرکز آن بر روی تاریخ الهیات در سطح جهان است و رشته دیگر الهیات شعائر یا رهبانی است و دانشکده سوم، دانشکده نیایش ها در رشته متون مقدس و دعا و نیایش است.

 

رییس دانشگاه بین المللی کاتولیک در انگلستان اظهار کرد: ما تنها دانشکده دعا در دنیا را داریم که 250 دانشجو دارد و در این دانشگاه مردان و زنان می توانند تحصیل کنند و هم تبلیغ انجام دهند.

 

گفتنی است، در این نشست ویلیام اسکول، دبیرکل فرقه های مختلف رهبانیت، ملکسی میلیان از کنیا، محقق و پژوهشگر در حوزه مطالعات اسلامی، خانم دکتر کاترین و دکتر لوون از استرالیا از فعالان در گفت و گوی ادیان و جمعی دیگر از پژوهشگران و محققان بین المللی در حوزه علوم اسلامی حضور داشتند./202/934/ب2

ارسال نظرات