۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۱
کد خبر: ۳۱۸۳۳۱
استاد حوزه علمیه:

نفوذ در مجلس زمینه ساز فتنه در جامعه است

خبرگزاری رسا ـ استاد جامعه المصطفی با بیان این‌که نفوذ در مجلس زمینه ساز فتنه در جامعه است، گفت: نفوذ، زمینه فتنه را ایجاد می کند و فتنه، فضا را غبار آلود کرده و موجب انحراف و شکاف خواهد شد.
شعباني

حجت الاسلام حبیب الله شعبانی استاد حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات، گفت: وظیفه همه مردم است که در انتخابات هفتم اسفندماه با حضور پر شور خود حماسه ای دیگر بیافرینند.

 

وی در ادامه افزود: حزب گرایی اگر به معنای وابستگی به افراد و اشخاص باشد که اساسا چنین فضایی نباید در مجلس خبرگان مطرح باشد.

 

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: به تعبیر رهبری دو نوع نگاه کلان در اداره جامعه داریم نگاه انقلابی و غیر انقلابی و بنده معتقد به گفتمان انقلابی و دغدغه های امام و رهبری هستم و  اصولگرایی به معنای اعتقاد به مبانی اسلامی و ولایت مطلقه فقیه و توجه به آرمان های اصیل نظام اسلامی لازمه حرکت در درون نظام اسلامی است.

 

وی ادامه داد: طرح گفتمان اصولگرایی از سوی رهبر معظم انقلاب صورت گرفته و به معنای التزام به اصولِ مسلم اسلام ناب محمدی است که قابل دفاع عقلانی و منطقی نیز می باشد و پایبندی به این اصول، لازمه پذیرش هر مسؤولیتی در درون نظام اسلامی است.

 

حجت الاسلام شعبانی به نظریه شورایی شدن رهبری از سوی برخی افراد اشاره کرد و افزود: این نظریه خلاف قانون اساسی است و توجیه مدیریتی و اجرایی ندارد و طرح آن صرفاً برای القای ناکارآمدی ولایت فقیه و تضعیف آن است.

 

وی تأکید کرد: متأسفانه این مطلب از جانب کسانی مطرح می شود که با توجه به سوابق و جایگاهشان، انتظار می رود در فتنه ها و هجمه ها علیه نظام مقدس، یاری گر نظام باشند؛ کسانی که احساس می شود با برخی از آرمان اسلامی امام و رهبری زاویه پیدا کرده اند.
 


استاد جامعه المصطفی درباره اهمیت توجه به مسأله نفوذ، گفت: نفوذ، زمینه فتنه را ایجاد می کند و فتنه، فضا را غبار آلود کرده و موجب انحراف و شکاف خواهد شد و این امر اهمیت این موضوع را دوچندان می کند.

 

وی در پایان با اشاره به مسأله نظارت بر رهبری در خبرگان، گفت: از لحاظ فقهی اگر ماهیت حقوقیِ یک عقد، وکالت باشد نظارت در آن معنا دارد اما در ولایت که از جانب شارع مقدس جعل شده است نظارت بر شخص رهبری بی معنا است و آنچه در قانون اساسی مطرح است و از لحاظ علمی و فقهی معنا دارد توجه به بقاء شرایط رهبری است نه نظارت بر رهبری. البته رهبری در عملکرد خود طبق شرایط و ضوابط شرعی عمل می کند و  عدم خروج از ضوابط شرعی شرط است./979/302/ب1

ارسال نظرات