تبلیغات انتخاباتی باید در حد متعارف باشد
![حجت الاسلام والمسلمين قريشي](/Original/1392/12/14/IMAGE635297055777011056.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به اینکه روش و منش ما باید در راستای دین باشد، گفت: مباحث مطرح شده در دین ما معیارهای کلی هستند و باید روش حرکت خود را مطابق با آنها قرار دهیم.
حجتالاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به اینکه اسراف در دین ما از مسائل حرام است، ابراز کرد: نامزدها باید مراقب باشند تا در تبلیغات، اسراف نکنند.
وی افزود: اسراف و زیاده روی در تبلیغات ونصب پوسترها و بنرهای آنچنانی از کارهای شیطان است و چهره ی انسان را خراب می کند.
امام جمعه ارومیه گفت: باید دقت کرده و مراقب باشیم که چه کسانی اطراف کاندیداها جمع شده و میدان و صحنه حضور را گرم می کنند.
حجتالاسلام والمسلمین قریشی افزود: کسانی که مخارج زیادی را به گردن گرفته و فوق العاده هزینه می کنند، خطرناک بوده و عملشان شبهه ناک است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تصریح کرد: سعی کنید در تبلیغات، کمتر از اسم خدا استفاده کنید.
حجتالاسلام والمسلمین قریشی ابراز داشت: ممکن است این پوسترها و بنرهای تبلیغاتی روی زمین افتاده و زیر دست و پای ملت قرار بگیرد و این صحیح نیست.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی افزود: وظیفه ما است که هم نام الهی را مقدس دانسته و آنرا تسبیح کنیم و هم خود الهی را تسبیح کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی در زمینه انبار شدن سیبها در سردخانه استان، گفت: مسؤولان و معاونان باید معیشت و اقتصاد افراد را مهم دانسته و در جهت حل مشکل و امکان صادر شدن محصولات تلاش کنند.
خطیب جمعه ارومیه با اشاره به اینکه بعضی از اعمال ما در مراسمات ترحیم به غلط و غیر معقول و عرف شده است، بیان کرد: سعی کنیم به جای مخارجی که برای گل و تابلو و بنر هزینه می کنیم این مخارج را وقف امورات خیریه کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین قریشی افزود: صرف هزینه به صورت گل و بنر برای شهیدی که به رحمت بی حد و حصر الهی نائل شده خوب است ولی انجام این عمل برای اموات، معقول و پسندیده نیست.
خطیب جمعه ارومیه تاکید کرد: سرپرستان خانوار باید طوری فرزندان خود را تربیت کرده که از تمامیت خواهی پرهیز کنند و خودخواه نباشند.
وی نماز را فریضه بزرگ الهی برشمرد و گفت: ما باید به خاطر این موهبت و نعمت که خدا به ما اجازه داده با او سخن بگوییم، شکرگزار باشیم./936/201/ب3