۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷
کد خبر: ۳۱۴۵۱۴
نویسنده مصری تأکید کرد؛

سخنان قرضاوی چراغ سبز برای کشتار شیعیان است

خبرگزاری رسا ـ مواضع اخیر مفتی قطری - مصری به مثابه برافروختن آتش فتنه طایفه‌ای و مذهبی و بهانه دادن به دست تروریست های نادان برای حمله به مساجد شیعیان است.
قرضاوي

 

به گزارش خبرگزاری رسا، مکرم محمد احمد نویسنده و تحلیل گر مشهور و باسابقه مصری در مقاله‌ای با عنوان «قرضاوی، ترکیبی از خرافه و فتنه» به نقد و بررسی مواضع این مفتی اخوانی پرداخت.


مکرم محمد احمد با انتقاد شدید از دیدگاه های خرافی و فتنه انگیزانه قرضاوی در تفسیر متن دین به نفع گروه های تکفیری و تروریستی مثل گروه اخوان المسلمین و نادیده گرفتن جنایات این گروه ها علیه مردم و نیروهای پلیس و امنیتی و ارتش مصر، از رویکرد قرضاوی در تشدید فتنه بین شیعه و سنی در شرایط حساس و خطرناک کنونی جهان اسلام انتقاد کرده و مواضع اخیر وی از جمله ابراز پشیمانی اش از دعوت به تقریب بین شیعه و سنی را به مثابه بنزین روی آتش توصیف می کند.


مکرم محمد احمد در ادامه می نویسد: ساده ترین محققان شریعت اسلامی هم می دانند که شیعیان مسلمان و موحد هستند که جایگاه و شان حضرت رسول (ص) را تا حد عصمت ارج می نهند، کتابشان قرآن کریم است که کتاب همه مسلمانان سنی و شیعه است.


این نویسنده مصری با تاکید بر ماهیت سیاسی درگیری ها و اختلافات اخیر در منطقه از جمله بین سعودی و ایران تاکید کرده که این درگیری ها  هیچ ربطی به سنی و شیعه ندارد و نباید ردای طایفه‌ای بدان پوشانده شود.


این تحلیل گر مشهور مصری و رییس سابق سندیکای روزنامه نگاران مصر در مقاله خود  می افزاید : نکته خطرناک در موضع اخیر قرضاوی دمیدن بر آتش فتنه ای است که هر روز شعله ور تر می‌شود، درحالیکه او خود می داند که نادانان و احمق هایی هستند که از سخنان وی به عنوان بهانه و توجیهی برای جنایات خود بهره بردای می کنند، جنایاتی که آخرین آن حمله به مسجد شیعیان در منطقه الشرقیه عربستان با چندین کشته و زخمی و همچنین پیش از آن جنایات متعدد مشابه در جنگی نفرت برانگیز و کفرآمیز علیه مساجد شیعه و سنی در عراق و کویت و عربستان و افغانستان بود.


این نویسنده مشهور مصری در پایان تاکید می کند : قطعا گفته های قرضاوی به سود و در خدمت اسلام و اهل سنت و مسلمانان نیست و ماهیت سخنان قرضاوی صرفا تحریک آمیز و فساد آمیز و توهین به اسلام است، اسلامی که اهل سنت و شیعه را به همبستگی بعنوان ساختاری یکپارچه و بنیانی مرصوص و احترام به اقلیت های مذهبی و نژادی و طائفه ای فرامی خواند که تحت حمایت مسلمانان زندگی می کنند و این امر در راستای تحقق رسالت اصلی اسلام در برقراری عدالت و صلح و برابری است./981/ب102/د

ارسال نظرات