۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹
کد خبر: ۳۱۲۰۹۹
نماینده مردم قزوین در جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

ضرورت توجه مسؤولان و نهادها به ترویج فرهنگ نماز

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم قزوین در جهاد کشاورزی توجه مسؤولان و نهادهای مربوط به ستاد برگزاری نماز را در این باره ضروری دانست و گفت: علاوه بر برنامه‌ریزی‌ها و تخصیص اعتبارات برای جذب جوانان به نماز و پیگیری برنامه‌های ارائه شده، از این رو باید مسؤولان به این امر توجه ویژه داشته باشند و به زنده نگه داشتن نماز با ارائه راهکار‌ها همت ‌کنند.
محمود گروسي

حجت الاسلام محمود گروسی، نماینده مردم قزوین در جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به برپایی اجلاس سراسری نماز، گفت: اجلاس سراسری نماز در سال یک مرتبه و به منظور ترویج فرهنگ نماز برگزار می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: پش از انقلاب اسلامی به دلیل گرفتاری‌هایی که کشور به آن دچار بود، امکان توجه به موضوع نماز در کشور فراهم نبود علاوه بر آن غفلت‌هایی هم در طراحی شهرک‌ها صورت گرفته بود که برای مساجد جایی در این شهرک ها دیده نشده بود.

 

نماینده مردم قزوین در جهاد کشاورزی با اشاره به هدف برگزاری اجلاس نماز، اظهار کرد: نماز ستون دین و از بزرگ‌ترین شعائر دینی است و فریضه مهمی است که در اسلام بر آن تأکید زیادی شده است، حق این است که در طول سال یک بار کل کشور را دعوت به ترویج فرهنگ نماز و شناساندن مسائل مربوط به آن کنیم.

 

این استاد تفسیر توجه مسؤولان و نهادهای مربوط به ستاد برگزاری نماز را در این باره ضروری دانست و ابراز کرد: علاوه بر برنامه‌ریزی‌ها و تخصیص اعتبارات برای جذب جوانان به نماز و پیگیری برنامه های ارائه شده، از این رو باید مسؤولان به این امر توجه ویژه داشته باشند و به زنده نگه داشتن نماز با ارائه راهکار‌ها همت ‌کنند.

 

نماینده مردم قزوین در جهاد کشاورزی در ادامه افزود: اگر این‌گونه نباشد واجب الهی فراموش می‌شود پس برای اینکه غفلت نشود و به فراموشی سپرده نشود همان‌گونه که در طول روز پنج مرتبه اعلام به برپایی نماز می‌شود باید در کل کشور هم برنامه ریزی جامعی شود.

 

مسجد موفق، مسجدی است که رابطه امام جماعت آن با مأمومین صمیمانه باشد

حجت الاسلام گروسی با اشاره به اینکه مسجد موفق، مسجدی است که رابطه امام جماعت آن با مأمومین و صمیمانه باشد، اظهار کرد: متأسفانه در این زمینه ائمه جماعات از آموزش‌ها و مهارت‌های لازم برخوردار نیستند که لازم است حوزه‌های علمیه در این زمینه برنامه‌های تخصصی داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از افراد هنوز معنی و مفهوم نماز را بخوبی نمی‌دانند، تصریح کرد: ما ترجمه‌های زیادی از آیات نماز داریم حتی ترجمه آیه به آیه که این امکان را به اشخاص می‌دهد که بتوانند بر ترجمه دقیق آیات نماز تسلط کافی داشته باشند.

 

این استاد تفسیر این‌گونه نشست‌ها را برای برنامه ریزی و هماهنگی و شناخت نارسایی‌ها دانست و ابراز کرد: این برنامه‌ها نمی‌خواهد کسی را نمازخوان کند بلکه به دنبال راهکار و برنامه و اعمال نظر‌ها می‌گردد که به عنوان نمونه برای نماز خانه‌های بین راه چه باید کرد، همچنین برای مسافران و عامه جامعه چه راهکاری باید ارائه داد.

 

حجت‌الاسلام گروسی با بیان اینکه چطور می‌توان اجلاس را از یک مکان خاص به جامعه منتقل کرد، گفت: در این زمینه باید در تمام مساجد از ائمه جماعات و هیأت امنا درخواست شود که این موضوعات را در جلسات خود مطرح کنند و مسائلی همچون تصحیح نماز، ارکان نماز و ...، همچنین در مدارس شورای معلمین تشکیل شود تا جوانان را جذب کرده و مباحث نماز را نهادینه کنند.

 

وی در پایان افزود: نمایشگاه نماز که هر چند مدت یک بار برگزار می‌شود اثرات زیادی دارد و افراد از نزدیک با برنامه‌های آن آشنا می‌شوند از این رو از علما و روحانیون درخواست می‌شود با معرفی کتاب‌های حجت الاسلام قرائتی درباره شیوه‌های نماز در جهت آشنایی هرچه بیشتر جوانان با فرهنگ نماز و نمازخوانی بکوشند./873/302/ب2

ارسال نظرات