غفلت مسؤولان علت رواج پیدا نکردن امر به معروف است
![آيتالله محيالدين حائري شيرازي، نماينده مجلس خبرگان رهبري](/Original/1391/11/18/IMAGE634958864373750000.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، آیتالله محیالدین حائریشیرازی نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری ظهر امروز در همایش دبیران امربهمعروف و نهی از منکر دستگاههای اجرایی استان فارس، اظهار داشت: عشق و محبت برای انسانها از آزادی و عدالت مهمتر بوده بنابراین توجه به آن از سوی آمران به معروف و ناهیان از منکر امری ضروری است.
وی با اشاره به اینکه مسؤولان ستاد احیای امربهمعروف نگران هستند که این فریضه آنگونه که شایسته است اجرایی نشده باشد، افزود: علت رواج پیدا نکردن امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه غافل شدن مسؤولان و متصدیان از روش اصولی متناسب با شرایط زمان بوده و دشمن از این فرصت استفاده کرده و امر به منکر و نهی از معروف را در دستور کار خود قرار داده است.
آیتالله حائری شیرازی خاطرنشان کرد: باید با دستگاهها و تشکیلاتی که واجبات را از معروفیت و حرام را از منکریت انداختهاند مبارزه و مقابله کرد تا این فریضه در جامعه اسلامی گسترش یابد.
وی تصریح کرد: برای مقابله با بدحجابی نیز باید بهگونهای عمل شود که جامعه پذیرای روانسازی چادر باشد و در این راستا می توان از ابزار فرهنگی شامل کتاب، فیلم، ویدیو و فضاهای مجازی برای گسترش این فریضه بهرهمند شد.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: اعضای ستاد احیای امربهمعروف ممکن است در جنگ نرم بهصورت مقطعی مغلوب و دچار خسارت شوند اما اگر با آگاهی کافی نسبت به روش و آداب مقابله با این پدیده اجتماعی مجهز شویم پیروز میدان هستیم.
آیتالله حائری شیرازی در مورد بحث قضا، قدر و تقدیر اظهار داشت: نزدیک به 40 هزار نفر براثر حوادث رانندگی در کشور دچار خسارت جانی و مالی میشوند و این رقم در کشور آلمان یکسوم است بنابراین نباید آن را بهپای تقدیر و قضا و قدر گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، توجه به حجاب و دیگر مواردی که اسلام به آن گوشزد کرده باید موردتوجه و راهنمای عمل قرار گیرد تا شاهد جامعهای پویا و با نشاط باشیم.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: نیروی محرکه ستاد احیای امربهمعروف و نهی از منکر این استان باید عشق و محبت باشد تا خروجی این فریضه اللهی بیش از گذشته در جامعه نهادینه و نمایان شود./839/پ202/ج1