۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۷
کد خبر: ۲۹۳۷۵۶
وزیر کار و رفاه اجتماعی:

مشارکت اجتماعی باید به گفتمان مردم ایران تبدیل شود

خبرگزاری رسا ـ وزیر کار و رفاه اجتماعی در نخستین همایش خیر جمعی و مشارکت اجتماعی گفت: از مهم‏ترین سیاست‏های قابل پی‏گیری تبدیل گفتمان اصلی کشور به گفتمان خیر جمعی و ایثار است.
علي ربيعي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نخستین همایش خیر جمعی و مشارکت اجتماعی با حضور علما، مسؤولان و خیرین کشور قبل از ظهر امروز در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) به میزبانی سازمان بهزیستی برگزار شد.

 

در این همایش علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سخنرانی پرداخت و گفت: سیاست‏هایی که نتواند جامعه را توانمند سازد سبب پدیده‏های ناگوار اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و بسیاری دیگر از مشکلات خواهد شد.

 

وی در ادامه افزود: همه افرادی که دچار رفتارهای ناهنجار و آسیب‏های اجتماعی هستند به سبب ناگواری‏های جامعه بوده و نباید آنها را از جامعه طرد کرد.

 

وزیر کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: دولت تدبیر و امید برای ایجاد رفاه اجتماعی به سبب رفع نیازهای افراد کم بضاعت در تلاش است و این خدمات را حق این افراد می‏داند.

 

وی تصریح کرد: از فعالیت‏هایی که در این زمینه شکل گرفت تعامل با سازمان‏های بیمه گر برای ارائه خدمات بیمه به افراد کم بضاعت جامعه و همچنین درمان بیمارانی که مشکلات آنها سبب عدم فعالیت در اجتماع بوده شده است.

 

ربیعی ابراز داشت: امروز مسأله مهم دولت درمان و پیشگیری مشکلات و معلولیت‏هایی است که برخی افراد را از جامعه دور کرده است که البته این امر نیاز به مشارکت افراد و سازمان‏های متعددی دارد.

 

وی سو تغذیه را یکی از مهم‏ترین مشکلات بهزیستی کشور دانست و تصریح کرد: متأسفانه درکشور 200 هزار مادر و فرزندی که از سو تغذیه رنج می‏برند داریم که کارهایی برای رفع این مشکل شده است، اما مسأله مهم این است که باید سیاستی را اتخاذ کنیم که این مشکل برای همیشه از کشور ریشه کن شود.

 

وی اظهار داشت: وقتی جامعه‏ای به سمت خیر جمعی و مشارکت عمومی می‏رود قطعا آثار آن به همه نسل‏ها خواهد رسید و در زندگی بهتر همه جامعه تأثیر گذار خواهد بود زیرا که آثار ناگوار و آسیب‏های اجتماعی را از همه جامعه دور خواهد کرد.

 

وزیر کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: جامعه لذت جو جامعه‏ای است که درآن فاصله طبقاتی بیداد می‏کند و حس هم نوع دوستی در آن از بین رفته است و هرکسی در این جامعه به فکر رفع نیازهای فردی خویش است، اما یک جامعه ایثار گر جامعه‏ای است که منابع و امکانات جامعه را برای همه افراد می‏خواهد و زندگی لذت بخش را در کنار هم تعریف می‏کنند.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: خیر جمعی و مشارکت عمومی باید به گفتمان عمومی تبدیل شود بنابراین در اولین گام هر ایرانی باید یک مدد کار و ایثار گر باشد، تعریف نوع خیر منحصر به خیر مادی نیست بنابراین همه افراد نسبت به توانایی‏های مالی و غیر مالی خود می‏توانند به جامعه خدمت کنند./1329/پ202/ش

ارسال نظرات