ایدئولوژی جهانی جمهوری اسلامی مبتنی بر عقلانیت شکل گرفته است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام حصاری، معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور، ظهر امروز با تاکید بر اینکه امروز حوزه های علمیه رسالت بسیار بزرگی بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: اگر قبل از انقلاب اسلامی حوزه های علمیه فقط مکانی برای درس و بحث بود ولی امروز حوزه ها وظیفه دارند که رسالت معرفت افزایی خود را در جامعه تنجام دهند.
وی افزود: حرکت بزرگ امام خمینی (ره) فقط تاسیس یک حکومت اسلامی و از بین بردن دولت فاسق نبود بلکه این حرکت بزرگ پنجه انداختن با ایدئولوژی های معارضی است که در سطح جهان با ما درگیر هستند.
حجت الاسلام حصاری، تصریح کرد: ایدئولوژی های مسلط و قدرتمندی در جهان که روزگاری دنیا را به مانند یک کیک در بین خود تقسیم کرده بودند و ادعای از بین رفتن اسلام و دین را در جهان داشتند.
معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران کشور، بیان داشت: در زمانی کمتر از ده سال بعد از ادعای نابودی دین در جهان توسط دو مدعی قدرت در جهان یعنی آمریکا و شوروی می گذشت، جمهوری اسلامی ایران بدون وابستگی به این قدرت ها با قدرت ولایت و مردم ایجاد شد که ایدئولوژیش مبتنی بر عقلانیت بود.
وی افزود: ایدئولوژی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر عقلانیت بی بدیل در بین ایدئولوژی های جهان ایجاد شده که تمام شئون بشر را به همراه عقلانیت به همراه دارد.
حجت الاسلام حصاری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی یک آرمان بسیار بزرگ برای اداره جهان به همراه دارد، گفت: در زمان حاضر تنها مکاتب و ایدئولوژی هایی زنده می مانند که برنامه زندگی در ابعاد جهانی و نظریه برای مدیریت جهان داشته باشند.
معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران، اظهار داشت: مکتب اهل بیت (ع) یک ایدئولوژی بسیار قوی است که نظریه اداره جهان را به همراه دارد، همانی که در باور ما در واقع حکومت جهانی مهدوی و الهام گرفته از دولت کریمه مهدوی است.
حجت الاسلام حصاری، بیان داشت: باور مهدوی فقط این نیست که امام زمان (عج) ظهور می کند و اقداماتی انجام می دهد بلکه باید ارکان و ساختار و دغدغه های اصلی مهدویت در حکومت اسلامی ارائه شود و این بهترین شیوه برای اداره حکومت جهانی در عصر غیبت است.
وی در ادامه با اشاره به مسؤولیت مهم طلاب خواهر، تاکید کرد: طلاب حوزه های علمیه خواهران باید توجه داشته باشند که مسؤولیت صیانت از مکتب اهل بیت (ع) بر عهده آنان است.
حجت الاسلام حصاری، ادامه داد: نباید در مسؤولیت های اجتماعی و دینی اظهار ناتوانی کنیم که اگر اینگونه باشد قطعا قادر به انجام مسؤولیت خطیر خود که توسط پروردگار متعال بر عهده ما گذاشته شده است، نخواهیم بود.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران، تاکید کرد: امروز استکبار جهانی همه سرمایه خود را به میان آورده تا بتواند در افکار و عقاید جوانان کشورهای اسلامی و به خصوص ایران اسلامی تتاثیر منفی بگذارد.
وی تصریح کرد: دشمن دقیقا در نقاطی که احساس می کند تشیع و مکتب اهل بیت (ع) در حال رونق است، یک جریان تکفیری ایجاد کرده تا این تفکر شیعی نتواند رشد و نمو یابد.
طلاب حوزه های علمیه به عنوان سربازان امام عصر (عج) باید در مقابل توطئه های شدید فرهنگی و ضد دینی دشمنان اسلام ایستادگی کنند و اجازه نفوذ افکار و عقاید انحرافی را در بین خانواده ها و جوانان ندهند./937/202/ب3