بیداری اسلامی یک اتفاق فکری و فرهنگی است/ تکفیر، حربه دشمن در برابر بیداری اسلامی
محمد صادق کوشکی، کارشناس مسائل بین الملل، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، بیداری اسلامی را یک اتفاق فکری و فرهنگی عنوان و اظهار کرد: از آن چه به بیداری اسلامی تعبیر می شود، ممکن است با مظاهر و مصادیق سیاسی جمع شود، در صورتی که این یک اتفاق فکری و فرهنگی بود.
وی با بیان این که بیداری اسلامی تازه شروع شده است، گفت: بیداری اسلامی الزاما پیوندی با حادثه رفتن مبارک، آمدن مرسی و نیز رفتن مرسی و آمدن سی سی ندارد و تازه شروع و هنوز به نتیجه نرسیده است.
کوشکی با اشاره به غافلگیری دشمنان اسلام در مواجهه با بیداری اسلامی، تصریح کرد: دشمنان اسلام یقین داشتند، در این دوران دین دیگر توان ایجاد حرکت را ندارد و وقتی بر مبنای ارتباط و بازگشت به دین حرکتی شروع شد، غافلگیر شدند.
کارشناس مسائل بین الملل، در ادامه به سیاست دشمنان اسلام در مواجهه با بیداری اسلامی اشاره و خاطر نشان کرد: دشمنان اسلام تلاش کرند با ایجاد مدلی جدید و ترویج و جایگزینی تکفیری ها با دینداری این حرکت را به انحراف ببرند.
وی در خصوص وظیفه علما و اندیشمندان اسلامی برای تقویت روحیه جریان بیداری اسلامی، بیان داشت: اگر علما و اندشمندان اسلامی هر چه عمیق تر دین را بشناسند و آن را معرفی کنند، بقیه کارها خودش اتفاق خواهد افتاد، چون دین با فطرت آدم ها ارتباط دارد.
کوشکی خاطرنشان کرد: زیباییهای دین با توجه به ارتباط با فطرت آن ها، آدم ها را جذب می کند و ما نیازی نیست دین را زیبا نشان دهیم بلکه علما و اندیشمندان اسلامی هر آن چه از دین آموخته اند را به مردم منتقل کنند، کفایت و می کند و تأثیر خود را خواهد داشت.
این استاد دانشگاه در خصوص رسالت دانشگاه ها در پروزش انسان های اندیشمند، گفت: دانشگاه باید جایی باشد که مسأله محور باشد و مسائل جامعه و جهان را بشناسند و آدم ها در آن جا تمرین کنند تا چگونه این مسائل را حل کنند./1310/302/ب1